Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az XCOM: Enemy Unknown miért...

Az XCOM: Enemy Unknown miért ilyen nehéz?

Figyelt kérdés
A legkönnyebb fokozaton csinálom. Az elején még tök jól elvoltam, aztán egyre izgibb lett mert jobban kellett taktikázni de most szinte csal a játék. Egyszerűen annyi ellenfelet küld a nyakamba, hogy nem igaz. A legjobb katonáim halnak meg (eddig kifejlesztett legjobb páncélzattal és fegyverrel rendelkeznek vagyis ez már csak múltidőben igaz). Az újoncok meg életben maradnak.. volt hogy a 6 fős csapatból hárman maradtak életben ebből 1 volt csak a legelső bandából való.. szóval az a legjampibb de a mostani küldetésben még őt is leszedték. A kis csirákkal meg lehetetlen bármit is kezdeni, semmi skilljük nincs, túl zöldfülűek. Pénzem sincs mert elköltöttem fejlesztésre, páncélra, fegyverre sőt még embert is kellett toboroznom. Baromi nehéz én azt hittem hogy a legkönnyebb fokozaton sétagalopp lesz. Akkor milyen lenne a következő fokozaton??? Megérteném hogy noob vagyok ha még csak kis 12 éves csira lennék de nem vagyok az. Sok tapasztalatom van gamerkedésben de ez a játék.. ez kifogott rajtam. Nagyon jó, imádom de lassan ott tartok hogy eltemetem a gépet mert annyi jó emberem halt már meg.. Nem lehet valahogy "farmolni" mint a Diabloban? Vagy valami tipp??? Már idegileg kész vagyok :D

2016. jún. 16. 15:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem "szinte" csal a játék, hanem pofátlanul, undorítóan, suttyó módon csal. Három emberem között áll középen az alien, 95% a találati esélyünk, mindhárman elhibázzák, aztán az UFO egy kör alatt kiirtja az egész legénységet. És légy erős, a 2. rész még az eredetinél is sokkal durvább.
2016. jún. 16. 15:22
 2/15 A kérdező kommentje:
igen ilyen nekem is volt párszor, 90 akárhány százalék találati esély és mellé lő. persze az ellenség is sokszor mellém lő. nekem inkább a túlerővel van gondom mint ezekkel az "apróságokkal" :D a legjobban az tetszett amikor 3 olyan kis elmekontrollálós köcsög átakarta venni az irányítást a bossom felett, egymás után hárította őket. sajna volt olyan is hogy sikerült nekik és kénytelen voltam lelőni a katonámat :/ a második résszel nem fogok egy ideig játszani mivel nem elég jó hozzá a gépem de ezt fullon viszi aminek örülök mert 2 szopás között legalább gyönyörködöm a kicsit már elavult grafikán D:
2016. jún. 16. 15:29
 3/15 Papi Gonzales ***** válasza:
93%
szerintem ti vagytok bénák :D
2016. jún. 16. 15:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
#3: Aha, 95% esély mellett háromszor mellédob a játék, és én vagyok a béna. Logikusan hangzik.
2016. jún. 16. 16:34
 5/15 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Az UFO/XCOM játékok mindig ilyenek voltak. Sok bennük a "véletlen", amit megfelelő taktikával, felszereléssel és tapasztalattal vissza lehet szorítani. Ettől még nem a játék szar, és nem te vagy a béna, maximum nem neked való. Ha pedig tényleg tetszik, gyakorolj.
2016. jún. 16. 18:10
 6/15 A kérdező kommentje:
hiába gyakorolok ha a játék CSAL egyszerűen túl sok ellenféllel kell harcolni. nekem meg max 6 katonám lehet.. beadott egy olyan küldit hogy egy kis méretű ufó lezuhant. na gondoltam ott nem lesznek sokan. erre mi fogad? 4 olyan nagy buldózer gci meg 2 olyan kis hipnotikus köcsög. nagynehezen leszedem a 4 brutál tankot erre bedob még hármat.. na ott volt a rage quit. nincs valami patch, kód, bármi ami vagy lebutítja az ellenfeleket vagy a számukat csökkenti? mert ez így lehetetlen. kb mintha paydayben 10es szinten akarnád végig vinni loudban deathwish nehézségen bármelyik pályát... egyszerűen felőrölnek. hiába vonulok fedezékbe, kigránátoznak + iszonyat sokan vannak és nem lehet mindegyiket kiszedni. mire végzel az egyikkel addigra ott van a nyakadon a másik 3.. + még vagy 4 a fedezékek mögött.. pedig annyira jó játék lenne.... :/
2016. jún. 16. 19:12
 7/15 A kérdező kommentje:
hmm egy gyors kérdés még.. ha megállok a fő sztorival tehát pl nem azokat a cuccokat fejlesztem ki amik prioritással bírnak.. az úgy működhet? egy idő után nem fogja azt benyögni a játék hogy bocsika de az ufók elfoglalták a bolygót? :D talán ez lehet a baj, hogy túl gyorsan haladtam a sztorival, én meg hiába akartam, nem fejlődtem olyan gyorsan ahogy akartam így most szopok..?!?!
2016. jún. 16. 19:28
 8/15 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
A játék nem csal, illetve alacsony nehézségi szinten nem igazán. Néhol hibás (hehe, néhol...) ami gondokat okoz, illetve félrevezet, amikor kiírja a találati esélyt. A lényeg továbbra is az, hogy ez a játék ilyen. Ha te ettől dühös leszel, hagyd ott, semmi értelme szenvedned vele. Esetleg, single playerben, ha annyira tetszik a játék, és nincs vele más bajod, hát csalj magadnak némi előnyt.
2016. jún. 16. 19:29
 9/15 Amarok Tonrar ***** válasza:
Igen, az lehet baj. Én mindig "utolértem magam" mielőtt a főbb eseményekbe belevágtam. Ha csak végigrohansz rajta, extrém nehéz lesz.
2016. jún. 16. 19:30
 10/15 A kérdező kommentje:
mindenképp próbálok szenvedni vele, nem fogom hagyni hogy legyűrjön, kicsit igazából tetszik is hogy ekkora kihívás van benne nem úgy mint a legtöbb játékban... :D köszi a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz!
2016. jún. 17. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!