Az XCOM: Enemy Unknown miért ilyen nehéz?
Figyelt kérdés
A legkönnyebb fokozaton csinálom. Az elején még tök jól elvoltam, aztán egyre izgibb lett mert jobban kellett taktikázni de most szinte csal a játék. Egyszerűen annyi ellenfelet küld a nyakamba, hogy nem igaz. A legjobb katonáim halnak meg (eddig kifejlesztett legjobb páncélzattal és fegyverrel rendelkeznek vagyis ez már csak múltidőben igaz). Az újoncok meg életben maradnak.. volt hogy a 6 fős csapatból hárman maradtak életben ebből 1 volt csak a legelső bandából való.. szóval az a legjampibb de a mostani küldetésben még őt is leszedték. A kis csirákkal meg lehetetlen bármit is kezdeni, semmi skilljük nincs, túl zöldfülűek. Pénzem sincs mert elköltöttem fejlesztésre, páncélra, fegyverre sőt még embert is kellett toboroznom. Baromi nehéz én azt hittem hogy a legkönnyebb fokozaton sétagalopp lesz. Akkor milyen lenne a következő fokozaton??? Megérteném hogy noob vagyok ha még csak kis 12 éves csira lennék de nem vagyok az. Sok tapasztalatom van gamerkedésben de ez a játék.. ez kifogott rajtam. Nagyon jó, imádom de lassan ott tartok hogy eltemetem a gépet mert annyi jó emberem halt már meg.. Nem lehet valahogy "farmolni" mint a Diabloban? Vagy valami tipp??? Már idegileg kész vagyok :D2016. jún. 16. 15:16
11/15 A kérdező kommentje:
feladom :'D ez miez már? telibe verem az ellenséget a gránáttal és még csak meg sem sérül? még csak azt sem lehet mondani hogy felfogta a fedezék vagy bármi tereptárgy mert SZEMTŐL SZEMBEN dobtam hozzá a gránátot. nem a közelébe, nem mellé, PONT RÁ. és semmi... megse kottyant neki.
2016. jún. 17. 12:02
12/15 Amarok Tonrar válasza:
Ha más nem játszott közre, erre mondtam, hogy "néhol problémás". Az utolsó javaslatom, hogy ne ezzel játssz, hanem az Enemy Within-nel. Az ennek a kiegészített változata, de abban kijavítottak egy csomó hibát, van egy új csoport ellenfélként, és genetikai módosításokat hajthatsz végre, amik eléggé feljavítják az esélyeidet (láthatatlan, befolyásolhatatlan, épületekre helyből felugró sniper például).
13/15 anonim válasza:
Én az Xcom 2-vel is játszom és azt kell mondjam ez általános jelenség. Képtelenség anélkül végigjátszani a játékot hogy mod-dal vagy csalással ne nyúlj bele,mert különben esélytelen.
Számomra a legidegesítőbb vonás az hogy az idegenek miért vonulhatnak fedezékbe az én saját körömben ha felfedezik őket? Ez a suttyóság a 2. részben is megmaradt. A kezdő újoncok "Aim" célzás értéke olyan 50% körül mozog, ami lófütty, kevés HP-juk is van, szóval igen, még normál fokozaton is esélytelen. A steam műhelyben viszont csináltak egy "better rookie" nevű modot, az azt csinálja hogy felhúzza atz újoncok életerejét és célzási értékét, mondjuk kicsit átesve a ló túloldalára, gyakorlatilag 100%-osra a találati pontosságot minden lövésedre.
14/15 Benceee1990 válasza:
Az XCOM 1-2 egyeltalán nem tartozik a nehéz játékok közé... Ha értelmesen csinálod a dolgod nem csinálsz fölösleges küldetéseket, (de még akár az is belefér, ha van a harcban egy kis taktikai érzéked) akkor nagyon simán végig lehet vinni. Én nehéz fokozaton kezdtem el, igaz volt már tapasztalatom benne, de nagyon simán végigvittem mind a két részét kétszer. Amiről te írtál az valószínűleg egy korai verzió lehetett ahol még előfordultak ilyen hibák, és akár 95%-ra is lazán mellélőtt a legénység egymás után 2-3 alkalommal is. (ezt többen is írták lehet benne valami) Bár én hozzáteszem ilyennel nem találkoztam pedig 2-2 alkalommal vittem végig mind a két részt. Egyszerűen oda kell figyelni, ha jó a taktikai érzéked nagyon simán végigvihető. Aki szidja a játékot mert nehéz, annak üzenem hogy azért mert valaki "szerencsétlen" még nem feltétlenül a játék a hibás... Az XCOM 1-2 az elmúlt 5-6 év legjobb taktikai stratégiai játéka..
15/15 anonim válasza:
Én most kijátszottam az XCOM 2-őt mindenféle mod, és csalás nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!