Ellopták a Steames cuccaimat?
Figyelt kérdés
De tényleg mindent. Trade cardokat,a CSGO skinjeimet,TF2 cuccokat,szóval össz kb. 20 eurót. Van rá mód hogy visszaszerezzem? Már írtam a supportnak,angolul,hogy ha nem is adják vissza,legalább a két scammert b.asszák ki a pi.csába. ADMIN-nak adta ki magát és nem volt az. Szintre,profil kinézetre teljesen megegyezet,csak az URL-jében volt egy szám különbség.2016. jún. 26. 09:37
1/12 anonim válasza:
Milyen adminnak? A Steamen nem adminok vannak...
2/12 anonim válasza:
Megadtad az azonosítöd és a jelszavad? Ha igen, nem hiszem, hogy fog csinálni a steam bármit, mert direkt felhívják az ember figyelmét, hogy senkinek ne adják meg, mert nincsenek ilyen adminok, nincs szükségük arra, hogy külön add meg nekik, stb.
3/12 anonim válasza:
Szóval hogyan is történt ez? Valaki rádírt, hogy hé én vagyok Gaben, add már ide az accountodat és te belementél?
4/12 anonim válasza:
Ez jó lecke lesz az élethez, így megtanulhatod, hogy:
1. Ne bízz senkiben.
2. Használd a Steam beépített védelmeit (kettős szintű autentikáció, Steam Guard).
3. Jelszavakat, hozzáféréseket NEM ADUNK MEG SENKINEK, anyánknak se, az ikertestvérünknek se. SOHA! SENKINEK!!!
5/12 A kérdező kommentje:
Jelszót senkinek nem adtam meg. Mobil authenticatort használom. Tradeltem a gyerekkel,az meg hívta a társát mint middleman,és steamrepes official middlemannak adta ki magát,ugyanolyan Steam szint,ugyanazok a játékok meg minden,csak nem ő volt az. Megfenyegetett azzal hogy feltöri az accom ha nem adom neki oda a cuccokat. Szóval odaadtam. Aztán utánaolvastam és láttam hogy ez a kedves emberke sok mindenkit átb.aszott már így,és volt akit tényleg feltört.
2016. jún. 26. 18:54
6/12 anonim válasza:
De akkor senki sem lopott el semmit. Azt mondta, hogy te odaadod neki az összes cuccodat, te meg belementél. Én nem tudom, hogy mit vártál, hogy mi fog majd történni.
7/12 anonim válasza:
Tehát önként átadtad. Akkor ennyi volt, kész, vége.
8/12 Alighanem19 válasza:
Igen, eléggé életszerűnek tűnik: egy Steam alkalmazott megzsarol, hogy feltöri az accountodat, ha nem adod neki a sz**os skinjeidet... :D
9/12 anonim válasza:
hogy te mekkora csicska vagy :D már bocs :D ha ilyen lenne velem inkább azt mondtam volna hogy akkor próbálja meg feltörni a fiókomat.
1. nagy az esélye hogy nem tudná feltörni
2. ha fel is töri azzal konkrétan bűncselekményt követ el és annak is nagyobb az esélye hogy a kedves steam/valve/gaben madafaka segít az ügyben.
de neeem, te egy idióta vagy és odaadtad neki a cuccaidat. gratulálok, remélem darwin díjat is kapsz majd :D jár a keksz
10/12 anonim válasza:
Putto vagy. Szerinted egy steamrepes official middleman ilyennel fenyegetne? Még is hogyan törné fel az accountodat? Hát, ez teljesen elúszott, mivel a Valve nem vállal felelősséget a hülyeségeid miatt. Ügyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!