Ellopták a steam accountom, és kitörölték! Hogy tudom visszaállítani?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
KeyLogger futott a gépemen, és egy ember Debrecenből feltörte az accountjaim:
-Gmail
-VPS
-Steam
Minden vissza van állítva, kivéve a steamem! Ellopták, és kitörölték! A Steam supportnak már 3 napja írtam, de nem válaszolnak! Könyörgök segítsetek, 300$-nyi játék volt rajta! Ezt ugye még visszakapom valaha?
2015. szept. 8. 17:07
1/4 anonim válasza:
Tudtommal a supporton átfutás ideje a 30 napot is elérheti, egyelőre még várj. 3 nap nagyon rövid időtartam.
2/4 anonim válasza:
angol nyelvű levél: 14 nap
Magyar nyelvű levél: 25-30 nap
el fog tartani egy darabig. A másik, amire rá fognak kérdezni hogy hogyan tudták feltörni.
3/4 anonim válasza:
Nálam kérték az eredeti dobozok fotóját és az elküldés után azonnal rendben is voltak a dolgok. Az online sz*rságoknál meg győzzed bizonyítani.
4/4 anonim válasza:
online sz*rságoknál kapsz e-mailre vásárlási bizonylatot. Én minden vásárlási bizonylatról csináltam egy képet és szépen el van mentve külső vinyóra. Az se nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!