Segítség! Ellopták a Steam-on a CSGO-s cuccaimat. Hogyan szerezhetném vissza őket? Mit kell tegyek érte hogy vissza kapjam?
Összesen 17 euró értékű tárgyamat vette el az a Hacker.
a neve aki elvette Andrew'.
Érdekes módon azt írja a Steam hogy tárgycserén cseréltem el pedig én nem tudok semmijen tárgy cseréről.
És el is kellett volna e-mail-t is küldenie hogy elfogadjam a tárgy cserét és nem küldött. Ha netán megnézed Andrew'fiókját akkor ne csodálkoz, hogy csak pár skin van ott, mert miután 3x is megnéztem a raktárát addigra mar nem voltak ott.
Andrew' profiljának képe egy szemüveges smaili aki mosjog egy háromszögbe.
Előre is köszönöm a segítséged.
Nekem anno a fiókomat lopták el, visszakaptam, és ugyan nem érdekeltek a cuccaim, kaptam egy mailt, amiben azt taglalták, hogy ellopott cuccokat SOHA nem adnak vissza.
Sehogy nem fogod tudni visszaszerezni őket.
Hiába, ha írsz egy ticketet akkor válaszolnak kb 1-2 hét múlva azzal a szöveggel, hogy elvesztett cuccok esetén nincs felelősségvállalás, válts jelszót és e-mail címet.
TAPASZTALATBÓL írom, hidd el.
1. lépés: fiók biztonságossá tétele. Válts jelszót, állítsd be a steam-guardot, rakj biztonsági kérdést.
2. lépés: írj a Steam Supportnak. Írd le, hogy te nem hagytál jóvá semmilyen utalást, és nem érted mit történhetett. Te anyagi kár szenvedtél hackelés, vagy a steam hibája miatt. Kérd az együttműkődésüket és segítségüket az ügyben.
Abban az esetben ha nem tudtok 1 hónap után sem megoldásra jutni, akkor kereshetsz egy ügyvédet és kártérítésért beperelheted a Steamet, mivel nem vette komolyan a károdat, nem segített és anyagi veszteséget okozott neked gondatlansága miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!