Elárulom hogy semmivel sem jobbak v. rosszabbak a lengyelek mint a magyarok. Csak mivel túlnyomó többségben a lengyelek vannak jelen az EUNE szerveren, így jobban érződnek a rossz a lengyel játékosok.
2016. jún. 25. 21:31
6/18 anonim válasza:
Ma reggeli stream nézés, egyéb elfoglaltságok mellett:
Magyar streamer játszik a nézőkkel két meccset, normalban. 1 meccsen flamelik egymást a nézők,mert nem tudják eldönteni ki midezzen (3jelölt), a szóváltásból egész meccsen flame lett.
2. meccsen legalább a pickek rendben voltak, itt csak 5perc után kezdték el flamelni egymást.
Ez még csak nem is pár random ember volt, ők jelentkeztek, hogy mennének a streamerrel. Nem egy random meccs amit nem lát senki, ezt nézték (nem sokan 20-25 fő). Ennek ellenére is ilyen szánalmasan viselkedtek.
Őszintén nekem a lengyelekkel kevesebb bajom van, mint a magyarokkal.
2016. jún. 25. 22:26
7/18 anonim válasza:
Egyetértek, én is azt tapasztalom, hogy senki nem olyan rosszindulatú és lenéző, mint a magyarok. A szlávokban (nem tudom, pontosan mlyen ország) azt nem értem miről tudnak annyit fecsegni. Annyira tipikus, hogy két ilyen ember egymásra ismer pl champ select-ben és utána úgy teleírják a chatet, kb kibeszélik az egész játékot.
2016. jún. 27. 08:15
8/18 anonim válasza:
Én ha meglátok egy olyat, hogy egy meccsen kiderül, hogy kik tartoznak egy országba röhögve beszélnek meg "XD" megy egyfolytában. Magyaroknál kiderül(a nevemből), hogy magyar vagyok és elkezdenek kötekedni. Ha ellenfél van akkor még megértem, de ha velem van akkor is beszól.
Lengyelek csak akkor sírnak ha vesztésre állnak.
Azért van pár kivétel a magyaroknál is. Vannak itt is nagyon jó fejek, csak ezek a 1x évesek kibírhatatlanok, és még vannak felnőttek is akiknek valami kötekedési hiányuk van vagy nem tudom.
2016. jún. 28. 02:14
9/18 anonim válasza:
Tudod mi az igazán gáz kérdező? Az, hogy szidod a lengyeleket, de te se vagy jobb tőlük. El se kezd, hogy ,,én jobb vagyok ezektől, stb". Nem, nem vagy jobb, ugyanis, ha jobb lennél akkor nem dobna be a játékba velük. Matchmaking azokkal dob össze, akik hasonló szinten állnak, mint te. Ez nem csak a LVL-re vonatkozik, te ezen a szinten vagy, szóval szidhatsz te bárkit, de te se vagy jobb játékos tőlük.
2016. jún. 28. 09:10
10/18 anonim válasza:
Kérlek javíts ki ha tévedek, de az én őszinte véleményem szerint a matchmaking nem veszi figyelembe az IQ szintet meg az óránkénti "get cancer"-ek és társaik számát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!