Online poker just for fun. Melyik?
Lehet hogy egyertelmunek hangzik, de a penz nelkuli pokernek nincsen tetje. Ennek megfeleloen a jatek is ilyen, mindenki meggondolatlanul, minden mindegy alapon ossze-vissza jatszik. Borzaszto. 0.50 centet / 1 dollart erdemes bealdozni jatekonkent, ha elvezni is szeretned. Ha nem, akkor nincsen sok kulonbseg a Facebook poker es barmilyen mas "hivatalos" online poker oldal kozott.
Egyebkent a Pokerstars-t vagy a Full Tilt-et ajanlom.
Na most az a helyzet hiába szeretem a pókert, nem vagyok túl szerencsés. Amellett mivel csak ritkán tudok játszani élőben, ezért gyakorlatlan is vagyok. Ezért gondoltam hogy először inkább csak játszásiból csinálnám amíg nem jövök bele.
Sosem jössz bele. Az 1. jól leírta, nincs tét ezért teljesen máshogy játszanak az emberek. Hiába leszel nyerő játékpénzben. Megszokod az ottani stratégiát,aztán elkezdesz pénzbe játszani. Automatikusan ott is azt a stratégiát játszanád hiszen az bejött és hopp már el is buktál mindent, hisz máshogy játszanak.
Csak, hogy példát is mondjak.
Játékpénz: Mindegy mid van floppot nézel, mert nem hat meg ha veszítesz.
Pénz: Itt sokkal szűkebb az a kezdőkéz skála amivel floppot néznél, mert nem akarsz pénzt veszíteni.
Na már most, nem mindegy, hogy 9-en nézitek meg a floppot vagy 2-en. Ha 2-en akkor 1 játékost kelllegyőzni, ha 9-en akkor 8-at.
Élőbe se pénzben játszottam eddig. Ha néha napján összeült egy baráti társaság, akkor is csak zsetonba játszottunk (csak 2 laposat). Ha viszont pénzben, abban direkt azért nem vettem részt, mert nem vagyok túl szerencsés (olyan nincs h akkor nyerjek). De amúgy meg neked van igazad mert online nem olyan játszani mint élőben. Ezért már le is beszéltél róla.
# 5
Ha pénze játszunk,akkor szerencse játék. Ha pedig a játék kedvéért, akkor már társasjáték. Én pedig csak a játék kedvéért szeretek játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!