Tudnátok mondani olyan online játékokat, melyekkel valódi pénzt lehet nyerni teljesen szabályosan, mint pl. online póker?
Figyelt kérdés
Elég fontos lenne. Köszi.2015. nov. 3. 18:27
1/12 anonim válasza:
Vannak ilyen póker játékok. Na meg persze a fogadás. De hidd el ne akarjál rászokni ezekre.
2/12 anonim válasza:
Ha ért hozzá játszaht. Csak sportfogadással és pokerrel lehet nyerni, mert azoknál nem minden a szerencsén műlik. Persze ezek után is kell adózni.
3/12 anonim válasza:
Pokerstarson játszom vannak freeroll meccsek itt 3000 játékosbol a legjobb 60 között kell lenned ezután van a freroll jegy amivel 2000dolláros versenyen indulhatsz itt szintén le kell nyomnod 1-2 ezer embert és ha első leszel 50-60 ezer forint között raksz zsebre.
4/12 anonim válasza:
Second life,Entropia universe,Dota2,World of warcraft
5/12 A kérdező kommentje:
De sajnos nem tudok pókerezni, ezért írtam ki a kérdést. :P
Utolsó, nem a kedvenc PC játékaidra voltam kíváncsi. XD
2015. nov. 3. 22:15
6/12 anonim válasza:
Van regneteg online fogadóiroda pl.
7/12 anonim válasza:
Kérdező: ezek nem az én kedvenc játékaim sőt nem is vagyok bennük jó. De aki profi benne az elég sok pénzt szakíthat velük.
Nyilván nem te leszel az.
8/12 anonim válasza:
A League of Legends és a Starcraft bajnokságokon több millió $-t osztanak ki minden évben.
Van még kérdésed?
9/12 A kérdező kommentje:
Azt hittem valami kis nokedli vagy. :D Köszi a válaszokat.
2015. nov. 4. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!