Miért nem csinál senki sem magyar Kirby-s végigjátszást?
Figyelt kérdés
A minap néztem Youtube-os végigjátszásokat, miközben ezen gondolkodtam. Túl gyerekesnek tartják? Vagy csak egyszerűen Minecraft és FNAF népszerűbbek? Esetleg szerintük túl egyszerű?2016. jún. 17. 16:54
1/1 anonim válasza:
A Minecraft és a FNAF PC-n és mobilon is elérhető, vagy az egyik, vagy a másik mindenkinek van, sokkal többen ismerik őket. Valamilyen Nintendo konzolja meg jóval kevesebb embernek van egy egyébként sem túl nagy országban, ez eléggé bekorlátozza. És sokan sajnos tényleg gyerekesnek tartják, az ismerőseim között is, bár szerintem nem az.
Na meg persze a Minecraft-ról és a FNAF-ról sokkal több bőrt le lehet húzni videókkal, amikben ökörködnek vagy rémüldöznek. A Kirby-ben pedig a játékmenet, a kihívás a lényeg, nem ad hozzá túl sokat, ha valaki mást nézel ahogy játszik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!