Van egy rc helikopterem, mi lehet a baja? (kérlek gyorsan válaszolj, mert sürgős! Ja és többi lent! )
Figyelt kérdés
Na szóval amint mondtam van egy rc helikopterem (Metal series l-1099) és egyszer neki mentem vele véletlen a falnak és utána nem szállt fel! De ez most nem is lényeges mert már azt megjavítottam! Hanem az a baja hogy amikor felszáll akkor elkezd magától menni (húzni) vagy jobbra,balra vagy előre,hátra! Ezt hogy lehetne orvosolni? Van arra egyáltalán mód hogy újra normálisan repüljön? Ebben kérném a segítségeteket! És kérlek gyorsan válaszolj mert sürgős! Köszönöm!2016. jún. 16. 07:50
1/1 anonim válasza:
Na most döntsd el merre húz a gép. Ha minden irányba megy, akkor lehet hogy a vevő sérült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!