War Thunder-ben van olyan trükk amivel gyorsan lehet kihúzni a repülőket?
Figyelt kérdés
Elegem van hogy ilyen lassan lesznek új gépeim.
Valaki írna nekem ilyeneket?
#jet #mig-15
2016. máj. 7. 13:30
1/4 A kérdező kommentje:
Mármint prémium és arany nélkül
2016. máj. 7. 13:33
2/4 anonim válasza:
a masik kerdesednel mar irtam hogyan tudsz gyorsabban haladni. mas trukkje nincs, max ha csalsz es meg tobb killt szerzel.
amugy milyen gepnel jarsz hogy lassunak latod a fejlesztest?
3/4 A kérdező kommentje:
Az oroszoknál a mig-15-öt szeretném, most éppen valami type 27-nél tartok, de elkeztem mégegy oszlopot mert egy sorban nem lenne meg a 6/6. így egy örökkévalóságnak tűnik.Még nagyon sok gépet kell kihúznom hogy meglegyen a mig 9 ami az első jetem lenne. nem tudsz olyan trükköt hogy gyorsabban legyen jetem? (azért írtam ki ezt a kérdést mert lehet hogy mások tudnak valami másik trükköt is)
2016. máj. 7. 14:22
4/4 anonim válasza:
a legnagyobb trukk: a fejlesztesed gyorsasaga aranyosan no a jatekbeli teljesitmenyeddel, komolyan nem tudom milyen mas trukkre szamitasz...
en meg az osszes nemzet osszes gepet/tankjait fejlesztem es mire kifejlesztem egy gep alaktreszeit maris ott az uj gep, nagyon gyorsan meg.
ha szerinted a kis tier lassu akkor gondold at hogy tenyleg kell-e az a jet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!