Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » (Android) Nebulousban hogy...

(Android) Nebulousban hogy kell nagyon gyorsan lőni? Próbáltam 2 ujjal de úgy picit kényelmetlen

Figyelt kérdés

Valaki high profi leírná?

Csak simán olyan rohadt gyorsan nyomkodjátok vagy van rá vmi trökk? :)

2016. máj. 15. 18:05
 1/4 leviking válasza:

helló! :) (lvl 234)

én úgy csinálom hogy a mutató és kozépso ullyammal nyomom felváltva. egy ideig kényelmetlen lesz de utána már meg fogod szokni :)

2016. máj. 23. 20:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ! Kipróbálom
2016. máj. 25. 17:03
 3/4 I Anica válasza:
szia, nekem azt hiszem a ' menj idegenbe' vagy mi van beállítva irányításra, és jobb-ball oldalt a két gomb.Mind két kézzel irányítok, 'lövök' ' osztom magam' :D
2016. jún. 24. 22:58
 4/4 anonim válasza:

Nem tudom hogy még aktuális-e, de a jobb alsó sarokban van egy bevásárlókosár, arra rákattintva van egy "autóklikk" opció, azon belül lehet plazmáért megadott ideig venni a külön gombot, amire akár egyszer rákattintva sok pontot lőhetsz

c:

Remélem segítettem

2018. dec. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!