Csak szerintem ölte meg a microsoft xbox one-t?
Ugyanazt a konferenciát láttuk? Mert azon egy PC exkluzívjuk sem volt, csak multiplatform címek. Nekem attól nem lesz szegényebb az életem, hogy a PC-sek is játszhatnak a Forzával és a Gears of Warral. Sőt, a Xbox Play Everywhere címekkel a crossplatform is bejön, így együtt játszhatunk a PC-sekkel is.
Szerinted ezekből melyikkel ölik meg az Xboxot?
Szerintem a Project Scorpio-ra gondolt. De igazából az sem fog sokkal többet tudni, 4K-s grafika+Rift. Csak az a baj hogy ez egyben egy milliós pack lesz.
Maga a gép gondolom megint ilyan 150-200k lesz. Ha játszani akarsz + 4k tv jobb fajta 200k+ és még a Rift rá ha akarsz VR játékokat rá venni még 150k.... És ez csak project. Hololensről is a tavalyi E3-óra semmit sem hallani.
Nem hinném hogy One-t temetik.
#5: Na, a te helyzeted megértem. Csak azokat nem értem, akiknek kizárólag Xbox One-juk van, és most azért dühöngenek, amiért a PC-sek is megkapják az újabb játékokat. Attól, hogy másoknak több lesz, az övék nem lesz kevesebb.
Én most is nagyon örülök, hogy crossplayben játszhatok Rocket League-et a PC-s barátaimmal, és hogy ez később egyre több játékra fog kiterjedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!