Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem ölte meg a...

Csak szerintem ölte meg a microsoft xbox one-t?

Figyelt kérdés
oké,hogy kedveznek a pc játékosoknak de ,hogy majdnem az összes exkluzívat pc-re

2016. jún. 14. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyanazt a konferenciát láttuk? Mert azon egy PC exkluzívjuk sem volt, csak multiplatform címek. Nekem attól nem lesz szegényebb az életem, hogy a PC-sek is játszhatnak a Forzával és a Gears of Warral. Sőt, a Xbox Play Everywhere címekkel a crossplatform is bejön, így együtt játszhatunk a PC-sekkel is.

Szerinted ezekből melyikkel ölik meg az Xboxot?

2016. jún. 14. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a Project Scorpio-ra gondolt. De igazából az sem fog sokkal többet tudni, 4K-s grafika+Rift. Csak az a baj hogy ez egyben egy milliós pack lesz.

Maga a gép gondolom megint ilyan 150-200k lesz. Ha játszani akarsz + 4k tv jobb fajta 200k+ és még a Rift rá ha akarsz VR játékokat rá venni még 150k.... És ez csak project. Hololensről is a tavalyi E3-óra semmit sem hallani.

Nem hinném hogy One-t temetik.

2016. jún. 14. 16:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy csomóan azt mondták mennyire őrülnek,hogy majdnem minden játék megy pc-re
2016. jún. 14. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: És még mindig nem értem, hogy ez miért lenne baj.
2016. jún. 14. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben Megértem a kérdezőt azért vettem most egy éve Xbox One-T hogy csak az exclusive címekkel játszthassak, erre most adják Pc-re is ki. Ez nem is lenne probléma ha nem lenne egy 500 ezres Pc-m amivel játszom. Tehát kb. Fölösleges pénzkidobás volt az XB és jól kitolt velünk a Microsoft.
2016. jún. 14. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: Na, a te helyzeted megértem. Csak azokat nem értem, akiknek kizárólag Xbox One-juk van, és most azért dühöngenek, amiért a PC-sek is megkapják az újabb játékokat. Attól, hogy másoknak több lesz, az övék nem lesz kevesebb.

Én most is nagyon örülök, hogy crossplayben játszhatok Rocket League-et a PC-s barátaimmal, és hogy ez később egyre több játékra fog kiterjedni.

2016. jún. 14. 21:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezért vettem ps 4-et ő legalább nem szarja pofán a vásárlókat
2016. jún. 15. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!