Csak szerintem gagyi a windows 10?
Kinézetre nagyon ocsmány lett szerintem. másodszorra sikerült letölteni :P.
Többet vártam...
Nem. Az összes új OS-t mindig fikázza egy szűkebb réteg. Legtöbbször ok nélkül vagy olyan "problémák" okán ami pár perces beállítással orvosolható lenne.
(Lásd a Vista híres nyűgei, ami normális beállítással orvosolható volt, még is mai napig megy a rinyálás miatta.)
Két rendszer közötti lényeges és fő különbség meg nem látható és látványos, ha valaki nem ért hozzá, nem olvas utána nem fogja tudni mik az új fejlesztések. Az ikonok, hátterek, stb. kinézete meg W95 óta egyénileg állítható, még is van akinek ez a mérvadó.
Szóval anno megmondták, hogy a tuti a Dos 5.5 volt, ja nem a Win 3.1, ja nem a W95, vagy a W98, stb. Az is ide tartozik, hogy MS rendszereiből minden második nem sikerült túl népszerűre (Win Me, Vista, W8-8.1), de még ezekből is sok sok milliót adtak el, különben nem lenne már MS. ;)
Mindenki azt használ, ami neki szimpatikus. Nekem pl. már csak az Edge böngésző és a DirectX 12 okán is szimpatikusabb a W10, mint elődei.
Nekem volt vista-m és 8.1-el is szívtam eleget :P
DX12-re meg jóformán nincs játékom, nem is tudom hogy a kártyám kompatibilis-e (Sapphire r9 290)
Az biztos hogy az opera böngészőben nem az első grafikus hibával találkozok ma (Konkrétan nem tölt be a fél oldal)
Látom te nagy WinPro vagy, légyszi mondd meg hogy kell átállítani az ikonokat/Átlátszóra megcsinálni a tálcát
Mindegyik operációs rendszer szuper... ...valakinek...
Nos pont ezért kell kipróbálni sokat, és akkor mindenki eldöntheti, hogy neki melyik a legmegfelelőbb...
Mindegyiknek vannak jó tulajdonságai, meg elb@s.*zottak... :-)
Beszélhetünk akár Windows, akár Linux rendszerekről is... ...csak a MacOS-ről ne beszéljünk, mert annál nagyobb átb@s.*zást még nem láttam soha... :-)
"DX12-re meg jóformán nincs játékom, nem is tudom hogy a kártyám kompatibilis-e (Sapphire r9 290)"
Az biztosan kompatibilis lesz. Még a korábbi generáció is. (Ezt ígérik legalábbis)
Ráérünk azon agyalni, mikor megjelennek az első Dx12 -es játékok.
Én tudom előre, biztosan úgy csinálják meg őket, hogy szarul fussanak a jelenlegi kártyákon, és új kártyákat kelljen miattuk beszerezni. De hát ez van, pénzéhes világban élünk.
Én nem láttam értelmét váltani 8.x -re. És nem bántam meg hogy nem tettem. Attól meg nem csöppenek el, hogy pár másodperccel korábban boot -ol, meg hogy ellátták haszontalan funkciókkal, és pár ezred másodperccel hamarabb indul el rajta egy program, ha egyébként csak a szopás van vele.
Hogy érted az átbacást?
Nálam még a Win Xp szerepel mindég. Nézelődök mit érdemes venni. Új gép is kellene. Ép tegnap este ment tönkre az asztali újra másfél hónap után. Tápot kellett cserélni. (most is valószínű ugyanaz a hiba,de nem áldozok rá többet)
Azt hallottam az MAC OS-rő,hogy az azért fut jól a MAC gépeken,mert kimondottan annak a rendszerére,harvereire van optimalizálva vagy mi a szösz. Az összes többi konkurensé pedig minden harverre asszem.
De lehet tévedek.
Kiokosítotok?
Én inkább játszok kenyérpirítón mint apple gépen.
Az Apple egy státusszimbólum és nem ér annyit amennyibe kerül. Inkább vegyél normál PC-t. Hidd el, jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!