Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csak szerintem gagyi a windows...

Kszk2 kérdése:

Csak szerintem gagyi a windows 10?

Figyelt kérdés

Kinézetre nagyon ocsmány lett szerintem. másodszorra sikerült letölteni :P.

Többet vártam...

2015. júl. 29. 18:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom vele, tulajdonképpen alapjaiban a Win7 lett tovább fejlesztve 10-ig, nem egy teljesen új oprendszer. De ha valakinek van egy jól belakott 7-8 akkor nem éri meg időt tölteni az újratelepítéssel.
2015. júl. 29. 19:50
 12/12 anonim válasza:

Nem tervezek Applet venni. Undorítónak találom az egész kampányukat,és amit képviselnek.

Az Aplle legújabb legundorítóbb fogása,hogy megvásárolták a Yosemite parkot,amiről terméküket is elnevezték. át akarják veezni OSX Yosemite parkra. Szállodát is építenének,ahova 5 ezer dollárérrt ugorhasz ki kirándulni.

Az egészben ott a bibi,hogy a parkan működő ösvényeket lezárják a barangolók előtt,és egy kijelölt útvonal vezet majd végig a völgyön a csúcsra,ahol egy hatalmas Aplle store várja majd a kedves pénzes vásárlókat.

A lényege,hogy a szép kilátásnak köszönhetően azt remélik majd megnyílik az odalátogatók pénztárcája.

Kőkemény reklám megy náluk. Nem az emerekről szól,és az emberekért van,hanem sima átbacás. Pénzéhes vámpírok tömörülete tépné ki minden pénzed a kezedből,és korlátozna,irányítana.

Aki pedig usta gyalogolni visszafela annak apllekopterek segítik majd útját. Pff.

Az így keletkezett állandó kopterzaj ellen pedig az Aplle ad majd egy hangsemlegesítőt a füledbe. Vagyis agyon bacnak aplle cuccokkal az új apple eddig nemzetiparkban,de mára már reklámparkban.

Eszem ágában sincs apple cuccokat venni. A telefon náluk a húzó ágazat. Abban annyit írok a javukra,hogy minőségi anyagokból készült. De más minőségi anyagból készült simán leelőzzi teljesítményben. Komolyan nem értem mire az aplle mánia. Státusszimbólum... ha valaki emiatt érzi magát valahova tartozónak pff...

Én megfizethető konfigon gondolkodtam egyébként. Nincs annyira sok pénzem.

2015. júl. 29. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!