Hol tudnék Windows XP-t venni? Nagyinak összeraktam a régi gépem, ami szerintem nem alkalmas újabb rendszer futtatására.
Figyelt kérdés
Adatai:
Intel Core 2 DUO
150 GB HDD
1 GB DD2 ram
2015. dec. 23. 20:05
1/9 anonim válasza:
+1 GB DDR2 RAM és mehet rá egy Xubuntu.Nekem is ilyen gépem van és még el lehet vele játszani és netezni.Xubuntu jobb lenne rá mint a Windows XP.Nem kell tőle megijedni.
3/9 A kérdező kommentje:
# 1
Én is gondoltam rá, de ő nem nagyon szeretne mást, már az XP-t megszokta, és tudja kezelni.
# 2
És azt hogyan tudom aktiválni? Annak is kell a termékkulcs, nem?
2015. dec. 23. 20:16
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Nem nehezebb kezelni mint egy Windows XP-t.
7/9 anonim válasza:
Linux Mint 17.2 32-bit. 😊 Nekem 64bites van, de nagyon jó rendszer, kb. Olyan mint a winfos, szóval aki leragadt xp-nél, az is fogja tudni kezelni. 😉
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
De +1gb ram és egy 32bites win7 elmegy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!