Rozzo kérdése:
Overwatch játékba miért van folyamatos fps laggom? gtx970 vga, i5-4570 proci, gygabyte h77-d3h alaplap 16gb ram
Figyelt kérdés
akármilyenre állítom a grafikát ugyan úgy szaggat. rendszergazdaként futtattam,ssd-re telepítettem, hdd-re ugyan az, windows 10,8.1 en is variáltam semmi változás, Star Wars battlefront ultrán 90fpsel laggmentesen vígan fut. OW béta verziója prímán futott, mi lehet a probléma??2016. jún. 13. 19:14
1/6 Amarok Tonrar válasza:
Most akkor szaggat, vagy laggol?
2/6 anonim válasza:
Ha nekem hasonló konkrét problémáim vannak
akkor a kulcsszavakkal együtt angolul keresek rá googleben, hidd el nem te vagy az első akinek ez lesz a baja.
A gyakorikérdések.hu-n meg nem hinném, hogy nagy OW fandom lenne.
3/6 anonim válasza:
azért szaggatsz, mert az overwatch jelenlegi szerverei 20 tick-kel mennek, szóval elhet bármilyen bika géped, maga a szerver 20 fps-t tud generálni neked. Valószínűleg amint elkezdődik a ranked, akkor lesz feltornászva 60-66 tickesre.
4/6 anonim válasza:
Mert szar a géped, szar a neted. Nekem semmi bajom ott.
5/6 A kérdező kommentje:
fps lagg szerű nagyobb harcokba, ez szar gép? 30 megás netem van játékba 45-55os ping nemhiszem h ez lenne a probléma
2016. jún. 13. 21:17
6/6 anonim válasza:
Erre van a supportjuk.
FPS lag nem létezik, meg kéne már tanulni az alap kifejezéseket.
Ismimnek is jó grafkártyája van, de neki is szaggat néha, mert a 9-es széria már csak ilyen kaki, de hát nvidiától nem szabad sokat várni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!