BdrM kérdése:
FOLYAMATOS kékhalál egy éve. Alaplap, ram, vga, táp, ház, vinyó, sata kábelek cseréje történt. MIÉRT?
Figyelt kérdés
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
0x1000007e
semmi string csak check code:
0x00000124
PFN_LIST_CORRUPT
0x0000004e
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
0x00000050
2016. máj. 17. 02:25
1/6 anonim válasza:
Driver vagy operációs rendszer probléma lesz szerintem.
3/6 A kérdező kommentje:
Eredeti windows 7 van rajta. Még nem frissítettem 10-re. A linkben szereplő leírás pedig 3 másik különböző kékhalál leírása is egyben.
2016. máj. 17. 11:10
4/6 anonim válasza:
Amikor ezeket kicserélted, ugye újra volt telepítve?
5/6 A kérdező kommentje:
Persze! Attól függetlenül is telepítgettem, hogy volt-e valami csere. Végigpróbáltam mind a 3 fajta win7-el, 8.1-el is és így sem jó. A szervizben azt mondták rá "fantomhiba". Fogalmam sincs mit tegyek, most már (a nem túl bő lehetőségeimhez képest is) elég sokat ráköltöttem!
2016. máj. 17. 15:55
6/6 anonim válasza:
Valamit még nem cseréltél ki (a procit). Nem lehet, hogy azzal van a bibi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!