Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ABIT IS7E alaplap folyamatos...

ABIT IS7E alaplap folyamatos sípolás mit jelent?

Figyelt kérdés
összerakyam a. Gèpet bejön rendesen meg minden de.amint a rendszer.betöltődik elkezd folyamatosan sípolni. Ez minek a jele.lehet memória?

2015. nov. 5. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Tudtommal régebbi alaplap,és különbözik a többitől.

1 rövid sípszó : minden rendben.

1 hosszú sípszó : memóriahiba.

[link]

Itt a több információt megtalálsz.

Sok szerencsét!

-Ákos

2015. nov. 5. 10:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm Ákos a váalszodat. Videókrtya nem hiszem hogy lenne, mert 2 videókártyát is tettem bele, és ugyan ugy sípolt.... Lehet amodulja romléott el. Ramokat is ki be vettem de szintén szirénázva sípol folyamatosan
2015. nov. 5. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Kérj el valakitől egy másik, ugyanolyan processzor foglalatú alaplapot és próbáld meg azzal, ha azzal megy, akkor alaplap hiba.

Így láthatatlanba...

-Ákos

2015. nov. 5. 10:35
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon régi alaplap. Már majdnem kidobtam. sokáig állt kint a hidegbe, csak az alaplap, aztán kaptam hozzávalókat, mondom megcsinálom, aztán jó lesz valamire. Rendszer ráment. de amint ahang drivert rátelepítettem elkezdett sípolni
2015. nov. 5. 10:47
 5/11 anonim ***** válasza:

A régebbi lapok jobban birták a strapát, nem hiszem, hogy a hideg miatt lenne baja.

A "Hang" Drivert muszáj felraknod?

-Ha nem, akkor ne tedd fel.

-99,9%-hogy az alaplapnak valami baja van, sőt, eléggé nagy, mert ilyet nem a "Hang" driver szokott csinálni,hanem a kiszáradt kondenzátorok,púpos kondenzátorok a alaplap bármely táján.

Küldj képet az alaplapról.

Ha "belul" sérult volna meg, akkor nem is sipolna...valami baja van, ami nem belso.

2015. nov. 5. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
-Ákos
2015. nov. 5. 15:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Okés küldök.
2015. nov. 5. 15:05
 8/11 A kérdező kommentje:
2015. nov. 5. 15:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Púpos kondikat nem látok, viszont a táp Codegen?
2015. nov. 5. 17:32
 10/11 anonim ***** válasza:

hmm...már 2 gyanusitott is van, a táp és az alaplap.

Szerintem vidd el szerelőhöz.

De azok az alap dolgok, amiket néztem azt szerintem ők is 1-2 napon belul megneztek volna, viszont igy, hogy az alap gyanusitott dolgokkal nincs baj, szerintem bent lesz legalább 4-5 napig.

Sajnálom,hogy nem tudtam segiteni megoldani a problémát.

-Ákos

2015. nov. 5. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!