Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Malomban Tippek Vagy Valami...

]Black_Death[ kérdése:

Malomban Tippek Vagy Valami Hogy Nyerjek?

Figyelt kérdés
Valamit irtok vagy küldtök linket hogy hogyan tudok megverni egy embert?Apukám nagyon jól malmozik és azt mondta ha megverem vesz nekem egy ps4-et.Szóval igen csak jó lenne nekem!

2016. jún. 11. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor sem fog venni nekd PS4-et, majd kitalál valami terelést.
2016. jún. 11. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam elkezdeni a malmozást, hogy előszöris lehetőség szerint megpróbálok én kezdeni.

Utána az egyik négyzet egyik sarkába teszek.

Utána ugyanannak a négyzetnek a másik sarkába.

Aztán a 3. követ vmelyik "közös", malom-esélyes sarokba.

Így már 2 helyen is nyitva van a malom, tehát az ellenfél mindegy, hogy melyikbe tesz, ígyis-úgyis csinálok egy malmot és előnybe kerülök.

A szemléltetés kedvéért lerajzoltam neked paintben:

[link]

A szám azt jelzi, hogy hova hanyadik kövemet teszem. Értelemszerűen azért van rajta 2 db "4"-es, mert abba teszem, amelyikbe az ellenfelem nem tett.

Ezt persze akármelyik sarokból ellehet kezdeni, pl. itt egy másik lehetőség:

[link]

Ezekből egy játékon belül akár többet is tudsz csinálni, ha bedőlne neki.

Illetve az is jó, ha elfoglalsz néhány olyan pontot, ahol könnyebben lehet mozogni, mint a többin, pl.:

[link]

2016. jún. 11. 20:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó választ! Kipróbálom vele! Hát ha nyerek :D
2016. jún. 12. 11:24
 4/4 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy aki már rég ota jatszik az ugy is tudni fogja hogy nyerjen biztosan, ha ő kezd. Ha a kozépső negyzetben nem a sarokra lepsz, hanem a karesztekbe egymással szomszédosan(két ilyen keresztbe), es utanna a kozottuk levő legbelső vagy legkulső sarokba lépsz, már nyerésre állsz.
2023. júl. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!