Egyik se. Megérni akkor érné meg, ha pénzt vagy más javakat tudnál vele termelni. Közgazdaságtan, első évfolyam.
2016. máj. 22. 17:57
4/12 anonim válasza:
Pedig virtuális fizetőeszközt tudsz termelni a hőssel a játék zárt rendszerén belül.
Na de én Galiot vennék, mert ritkán jó, de ha felismered mikor kell pickelni akkor nagyon jó.
2016. máj. 22. 18:26
5/12 anonim válasza:
Galio az egyik leghaszontalanabb champ, soha nem látod soloq-ban szinte, és nem véletlenül. Nem illik bele a teamcompokba, ha nyers is vele lanet late gameben jó eséllyel useless leszel.
Ha most kezdted el a lolt ajánlom
Top: Trynda, Garen, Darius
Mid: Ahri, Lux
Jungle: Master Yi, Warwick
Adc: Ashe
Support: Blitzcrank
Elég könnyűek, és ha megtanulsz játszani velük carryzhetsz is akár simán.
Utolsó, ha megkeresed Galiot a listában, akkor látni fogod, hogy miden 54.7% winrate-je van(nagy). Én ez alapján nem mondanám hogy "haszontalan", inkább azt mondanám, hogy még soha nem játszottál vele, és fogalmad nincs a championról(ahogy nekem se).
2016. máj. 23. 07:44
7/12 anonim válasza:
Galio nem haszontalan és kb minden nap találkozok vele. (EUW low-diamond)
2016. máj. 23. 17:55
8/12 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy rossz champ, de mivel jelenleg nem illik bele a teamcompokba nem veszed nagy hasznát, nem véletlenül nem látni soha.
2016. máj. 23. 19:49
9/12 anonim válasza:
Megmondom miért nem látni soha. Azért nem látni soha mert xpeke vagy tudoménkicsoda nem pickelte az LCS-ben, és nem volt vele 9999999/0 statja. Amit meg nem pickelnek LCS-ben az vagy "noob champ" vagy "useless champ".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!