Ti melyik szerepet szeretitek a legjobban? LoL
Hát én Dotás vagyok, de a rolok ott is ugyanazok. Nekem a kedvenceim a position 5 (support), a 3 (offlane, nálatok kb megegyezhet a solo toppal, annyi különbséggel, hogy nem az enemy toposa ellen játszok, hanem az enemy hard carryje ellen, aki akár trilaneben is lehet), és 2 (mid).
A kedvenceimet meg leírhatom, de úgyse lesz értelme :D
Midre Earth Spirit, offra Earth Spirit és Clockwerk, supportnak Io
Kedvencem valami tankos toppot játszani, imádom beugrani a tf-be és szétszedni az enemy carryt, közben meg tankolni a sebzést, de bármelyik poszton elvagyok, egyedül az ad buildes meeleket nem kedvelem.
Arany IV
lol gold4 scrub
Ahogy a mondás tarta, "real pros support", úgyhgoy kitalálhatod. De minden laneben szétverek mindenkit, szóval tökmindegy. :D
Supportot mainelek Season 2 óta - bár akkor még eléggé bronzszagú voltam. :D
Annyira kedvencem nincsen, tankosnak Bard/Braum, sustaint adónak Sona. Jannát is szeretem az ultija miatt, azt még mindig gyakorolnom kell.
Unranked vagyok azóta is. Nem tartom fontosnak a rankedet, de ~Gold 1-gyel szoktam összekerülni.
Orrgyilkos.
Legfőképp Zedddel szoktam menni midre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!