Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Witcher 3 sztorijának mennyi...

Witcher 3 sztorijának mennyi köze van az első 2 részhez?

Figyelt kérdés
Az első résszel még anno játszottam, de max 20%-ig jutottam és most megjött a kedvem egy hasonló játékhoz, de mivel rengeteg idő lenne végigvinni az első két részt úgy gondoltam rögtön belevágok a harmadikba. Viszont azért a sztori is érdekelne valamennyire, ha már végigviszem. Az érdekelne hogy mennyire kötődik az első 2 részhez? Ha ezzel kezdem az nagy para vagy ez egy különálló történetet mesél el és így nem gond?

2016. máj. 18. 20:04
 1/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
A játékban mindenkiről elolvashatod, amit eddig tudni illik róla, szóval nem kötelező. Én is kihagytam a második részt, és csak a játékon belüli szövegből egészen jól elvagyok a történettel.
2016. máj. 18. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a 2-őt végigvittem, de a hárommal előbb játszottam, nem sok közük van egymáshoz, persze van pár dolog ami összefügg de önálló sztorija van.
2016. máj. 18. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A sztori nyilván önálló, de mint minden játéksorozatnál ha kihagyod az előzményeket, egyszerűen nem lehet 100%-os az élmény. Sok utalást nem fogsz érteni, sok érzelmet vagy logikát nem fogsz érteni, kevésbé kötődsz, bármennyire is tetszik. A sztorit ettől függetlenül lehet érteni. A leírások nem adják át azt az élményt, amit egy teljes játék. Miért ne játszanád végig az első 2-t?
2016. máj. 19. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
na ezt jól megfogalmaztam... most keltem fel... elnézést. :)
2016. máj. 19. 08:18
 5/5 anonim válasza:
Teljes élmény magában is, de nem árt ha ismered a 2őt - sok döntés át van emelve, és bár az intro után megadhatod miket választottál ott, nem nagyon fogod érteni ha nincs valami kontextusod. Amúgy, nem annyira hosszú a 2, egy hétvége alatt kitolható, de ha végképp nem akarod vinni, akkor se lesz baj a 3mmal.
2016. jún. 19. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!