Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri kijátszani a Witcher...

SoulEater7797 kérdése:

Megéri kijátszani a Witcher első kettő részét?

Figyelt kérdés

Bőven megelégszem egy igen/nem válasszal is, viszont egy kis érvelést sem utasítok vissza :D

Előre is köszönöm!

2016. máj. 1. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

Én próbáltam az egyet, amint bejutottam a városba ott még mászkáltam egy kicsit és ott hagytam.

Második már érdekesebb volt, de azt is kb a feléig vittem ki.

Nagyon meg kell szokni ezt a fajta játékmódot, nincs eszeveszett gyűjtögetés stb.

Harmadik nem rossz, bár azt csak ismerősnél próbáltam, annyira engem nem hozott lázba, hogy megvegyem.

Történet szempontjából nem árt, de szerintem maga a 3 is élvezhető ha nem játszottál a másik két résszel.

2016. máj. 1. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem mindegyik rész túl van hype-olva, nem értem, miért ilyen legendás játékok.
2016. máj. 1. 22:46
 3/9 Gugu Gabor ***** válasza:

Első részt a történet szempontjából érdemes, bár a mai világban kicsit elavult (plusz van egy nagyon érdekes harcrendszere amit meg kell szokni, megszeretni szerintem nem lehet)

A második részt mindenképpen ajánlom, sőt két végig játszásra ajánlom, mert a két külön út és két befejezés tényleg teljesen más szemszögből mutatja be a történetet.

2016. máj. 1. 22:55
 4/9 Amarok Tonrar ***** válasza:

Az első rész tetszett a maga idejében, mert kellően más volt, mint a többi akkori játék. Bár igazából csak arra emlékszem, hogy mindenkinek pénzért ölök, Geralt pedig vagy részeg, vagy csajozik. Kicsivel a vége előtt feladtam, mert annyi technika problémám volt vele, hogy idegesített (pedig eredeti a játék).

A másodikat kihagytam, az akkori gépemen nem ment volna. A harmadik lényegesen érdekesebb, és jobb játszani vele, mint az elsővel, csak valahogy hiányzik az a fura hangulat, ami még először ott volt.

2016. máj. 1. 23:04
 5/9 A kérdező kommentje:
A többszöri végigjátszás nem riaszt vissza, miután a Mass Effectet is nem kétszer kijátszottam, köszönöm a válaszokat, teszek egy próbát. :D
2016. máj. 1. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első rész egy mestermű. Nekem nagyon bejött a harcrendszere is.
2016. máj. 1. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen logikátlan lenne egy játéksorozat 3. epizódjával kezdeni úgy, hogy az előző kettő sztoriját nem ismered. Játszd végig az 1-2-t is.
2016. máj. 2. 21:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Az első kettő nélkül nem jutna eszembe nekiülni sem a 3-nak.

Egyik ismerősöm ilyen módon konstatálta a Mass Effect trilógia rossz mivoltát, kipróbálta a hármat, nem értette mi történik -> rossz. :D

2016. máj. 2. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:

+ még ott van az az érzés, hogy még sok dolog nincs megválaszolva, ha kijátszottad az 1-2 részt, és ezekre mind választ kapsz a 3.rész-ben. Be kell vallanom a város tényleg unalmas, de majd utána sokkal jobb lesz.

Bár ezt egy fantól hallod, aki már 7x kivitte a játékot...

2016. júl. 6. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!