Megéri kijátszani a Witcher első kettő részét?
Bőven megelégszem egy igen/nem válasszal is, viszont egy kis érvelést sem utasítok vissza :D
Előre is köszönöm!
Én próbáltam az egyet, amint bejutottam a városba ott még mászkáltam egy kicsit és ott hagytam.
Második már érdekesebb volt, de azt is kb a feléig vittem ki.
Nagyon meg kell szokni ezt a fajta játékmódot, nincs eszeveszett gyűjtögetés stb.
Harmadik nem rossz, bár azt csak ismerősnél próbáltam, annyira engem nem hozott lázba, hogy megvegyem.
Történet szempontjából nem árt, de szerintem maga a 3 is élvezhető ha nem játszottál a másik két résszel.
Első részt a történet szempontjából érdemes, bár a mai világban kicsit elavult (plusz van egy nagyon érdekes harcrendszere amit meg kell szokni, megszeretni szerintem nem lehet)
A második részt mindenképpen ajánlom, sőt két végig játszásra ajánlom, mert a két külön út és két befejezés tényleg teljesen más szemszögből mutatja be a történetet.
Az első rész tetszett a maga idejében, mert kellően más volt, mint a többi akkori játék. Bár igazából csak arra emlékszem, hogy mindenkinek pénzért ölök, Geralt pedig vagy részeg, vagy csajozik. Kicsivel a vége előtt feladtam, mert annyi technika problémám volt vele, hogy idegesített (pedig eredeti a játék).
A másodikat kihagytam, az akkori gépemen nem ment volna. A harmadik lényegesen érdekesebb, és jobb játszani vele, mint az elsővel, csak valahogy hiányzik az a fura hangulat, ami még először ott volt.
Az első kettő nélkül nem jutna eszembe nekiülni sem a 3-nak.
Egyik ismerősöm ilyen módon konstatálta a Mass Effect trilógia rossz mivoltát, kipróbálta a hármat, nem értette mi történik -> rossz. :D
+ még ott van az az érzés, hogy még sok dolog nincs megválaszolva, ha kijátszottad az 1-2 részt, és ezekre mind választ kapsz a 3.rész-ben. Be kell vallanom a város tényleg unalmas, de majd utána sokkal jobb lesz.
Bár ezt egy fantól hallod, aki már 7x kivitte a játékot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!