Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni a wow-ot?...

Megéri megvenni a wow-ot? (World of warcraft)

Figyelt kérdés

2016. máj. 12. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ismerek még pár helyet, ahol DVD-n meg lehet venni.

A CD-s verzió még a megjelenéskor volt, nekem az eredeti alap megjelenéskor kiadott wowom dobozos és van benne 5 CD :D

Egyéb iránt jön most a legújabb kiegészítő augusztus 30-án, szóval megveszed az alap játékot 15 euróért, a mostani kiegete 10 euróért (mivel le lett árazva) augusztusban meg veheted meg 60ért a legújabbat, vagy most elővételben csak 45 euró, + a havidíj. szóval ha most kezded el 60 euró a játék és minden hónapban fizeted még a játékot.

2016. máj. 14. 09:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem kell minden hónapban irl pénzért megvenned a játékot, mivel majd' egy éve elérhető a 30 nap játékon belül történő megvásárlása... Játékban összeszeded a goldot és megveszed, egyébként egy forintodba sem kerül a havidíja a játéknak. És hogy megéri e, az attól függ mennyit és milyen aktívan játszol.

Személy szerint havonta veszem játékon belül, egyre drágább az euró/font/dollár is, de ha nem lenne bent a token játékban lehet még mindig fizetném. De amíg fizettem, akkor sem sajnáltam rá, mivel nem iszok, nem bulizok, nem dohányzom, a szabadidős szórakozás nekem egyebek mellett (mint az olvasás) a WoW, így amit más alkoholra, dohányra költ, én annak a töredékét rászántam a játékra.

Ez egyéni vélemény, mindenki másra akar költeni, mindenki másképp ítéli ezt meg. Nagyon szeretem ezt a játékot, nem is játszok mással 6 éve, viszont törtről jöttem, és ha bejön a WoW, akkor ajánlom megadni a módját és eredetin játszani, mert közel sem nyújt annyi játékélményt egy tört szerver 1 év alatt, mint 1 hónap origi.

2016. máj. 18. 01:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Uccsó,teljesen igazad van de ezt nagyon könnyen mondod,hogy "összeszeded a játékban a goldot és megveszed belőle"egy olyan kezdőnek aki cd-n akarja megvenni a wowot.85k gold(azthiszem most ennyi)nem potyog csak úgy az égből.
2016. máj. 18. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Hogy meg éri- e megvenni az attól függ mik a szándékaid vele.

A Blizzard lassan 14 éve építi a WoW-ot. Elképesztő világokat és történeteket alkotnak a mai napig. Millió küldetés létnivaló és élményt tartogat a játék, viszont egy pár dolgot lekell szögezni..

A játékbeli világ, megköveteli, hogy foglalkozz vele ha valamit el akarsz benne érni. Mivel RENGETEG lehetőséget kínál. A felépítése hasonló egy hétköznapi élettel. Abból a szempontból, it is fejlődni új dolgokat és technikákat kell megtanulni.

Kezdőknek ajánlom ,hogy próbálják ki így már ingyenesen 30 napos TRIAL verziót. Az alatt ha naponta több órát rá tudsz szánni akkor már elérhetsz benne egy szintet és ha azt mondod ott, hogy érdekel, akkor a dolog magától értetődik.

Jómagam a játékot 2008 ban kezdtem közel 10 évig játszottam Tört/Privát/UnOfficial szervereken (ki hogy ejti). És azt kell ,hogy mondjam sokszor nem tudtam kihozni a játékból azt amit szerettem volna, mivel hibás küldetések voltak, nem tudtam teljesíteni. Nem működtek reálisan a karakterek(eggyik karakter levolt gyöngítve a másik meg erősítve).

De ami a leg irritállób volt, az a minőséges céltudatos játékosok hiánya(tisztelet a kivételnek). Tény, hogy egy tört szerveren sokkal több a hobbi wow-os akiknek olyan mindegy mi fán terem sokszor egy mérkőzés vagy egy arénázás. Ez azért fontos mivel közösségi játék a dolgok nagy részében JÓ KÖZÖSSÉGRE van szükséged. Mint egy válalkozás ami egy célt képvisel, benne emberekkel akik a célért dolgoznak és teljesítenek. A játékban ugyan ez a szituáció..

Összességében nem éri meg a hosszútávon tört szervereken játszani, ha folyamatosan jobbat és többet akarsz elérni. Fogd fel úgy, hogy azért kell fizetni mert azzal fedezik a minőséget. Persze bolond embereket ott is fogsz találni, csak nem annyit és olyan arányban mint a tört szervereken. Akik nagy WoW-osok azok mind ott tolják. Akik meg havonta párszor fel lesnének a játékra de nem számítnekik, hogy hol játszanak, szimpla nosztalgiából, azok meg elvannak a törtön.

Én ennyi év után végleg lemondtam a játékról, mivel véleményem szerint ez akkora világ és akkora dolgok vannak benne, hogy ha valaki komolyan gondolja, kő keményen, akkor lehet belőle a YouTuben bevételre szert tenni, de ahhoz rá kell szánnod jóformán az életednek nagy részét. Az elején főlleg!

2017. dec. 31. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:

De a jóhír az az, hogy mostanra nyíltak benne olyan opcióak a legújabb kiegészítókbe, hogy könnyebben összelehet szedni benne a havi bért játékbeli pénzel is. Számos videót találsz a YouTuben és számos más infót a játékról is, szinte mindent.. :)

2017. dec. 31. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!