Hogyan kell elkezdeni eredeti world of warcraft szerveren játszani? Megkell venni az összes kieget+alap vagy elég megvenni a dranei részt és az tartalmaz mindent? Valaki írja le nekem pls!
Veszel egy battlechest-et.Abban benne van lvl 1-90 tartalom.Aztán (vagy battlechest-el együtt) veszel egy WoD kiegészítőt és már mehetsz is lvl 100-ig.
GL
szóval akkor megveszem 14.99 EUR az alap World of Warcraft-ot ami lvl 1-90-ig szól,aztán utánna ha megvan akkor megveszem a World of Warcraft®:
Warlords of Draenor kieget 59.99 EUR ami 91-100-ig szól!
és ez kb 22ezerre jön ki,jól értelmezem?
Az első válaszoló bár igazat szól nem teljesen a kérdésre felel...
Ahhoz hogy elkezdj játszani elég megvenned az alapjátékot és valamilyen formában előfizetést. Ha te a"dranei" résszel akarsz játszani megkell venned az alapjátékot + előfizetést + az összes kieget addig a részig amelyikkel játszani szeretnél (ez esetben gyanítom a Burning Crusadre gondolsz. De ha Arthast akarod kinyírni akkor megkell venned a Wrath of the Lich Kinget(is) és így tovább és így tovább... elsőnek igaza van vegyél egy Battle Chestet.
Ezt megveszed és játszhatsz 1 hónapot.
Ez mindent tartalmaz kivéve az utolsó kiegészítőt. Ha azt is akarod akkor meg kell venned a:
[link] -warlords-of-draenor?utm_source=internal-shop&utm_medium=featured-thumbnail&utm_campaign=WoWx6-presales&utm_content=WoWx6
Ezeken felül ha lejár az 1 hónapnyi ajándék game time akkor venned kell azt is (havonta/Gamecard (2 hónap)/3 havonta/6 havonta)
[link] -subscription
Nem kell minden kiegészítőt megvenned külön-külön. Ha olcsón szeretnél játszani, LEGÁLISAN akkor ajánlom MMOShopHungary-t (Facebookon megtalálod, bejelölöd ismerősnek) Náluk új játékosként mégtöbb kedvezményt kapsz, segítenek bármiben. Ár kb.:
Battle Chest (Lvl1-90, minden kiegészítő + 1 Hónap gametime) ~1500Ft
Warlords of Draenor kieg ~8000Ft
Gametime ~3500-7000Ft
Ha ráírsz részletesen leírja, és lehet hogy még kedvezményt is ad. :)
Én vagyok '@16:53'
Amikor elsőnek hallottam róla, én is kételkedtem.. De van YouTube-os (magyar) aki tőle veszi. Hardveraprón 200pozitiv értékelés, 0 negativ. De ha szerinted kamu, nyugodtan írj rá. :) Én is vásároltam már tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!