World Of Warcraft (WOW) -ban mik a legjobb kaszt+faj kombók egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Elkezdenék WOW-ozni és kíváncsi vagyok minden egyes faj+kaszt kombinációra. Én most ezt a 'Warlock'kasztot néztem. Mindenkinek megy a zöld pacsi aki min. 3 kaszt+faj kombót mond :)!2016. máj. 9. 18:05
11/15 anonim válasza:
Akarom mondani * a hunter jegezését, vagy a rugó distraction-jét lehetett shadow word deathezni, de ez igaz minden olyan cc-re is ami sebzés után lejön rólad
12/15 anonim válasza:
PvE orientált vagoyk, PvP-ben csak funolni szoktam... de az hogy Draenoron egy alap PVP-s lock le Chaos Boltozza 300k életemet az nevetséges. :D
13/15 anonim válasza:
Az már unbalance :) és gondolom eredeti. Gondolom olyan classal vagy, amire nagy damaget mérnek a casterek. Ilyenkor kell spell reflectre gyúrni, vagy spell penetrationre. ^^ valahogy így, de nem tudom már hogy van tört szervereken én eredetizek
14/15 anonim válasza:
nem eredeti* :D nah nemtok írni
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Human/palát kezdtem és már 45 ös szinten vagyok
2016. jún. 12. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!