Szerintetek melyik a legjobb pc játék az alábbi 4 közül (multi)? Diablo, LOL, Dota, Warcraft?
A W3 multi kb halott, ahogy a sima dotának se lehet nagy játékosbázisa. A diablo 1 is elég halott. Így marad a LoL. De ha a legújabb részekre gondoltál, csak nem ismered a számokat, akkor is IMO LoL. Mindegyik címbe van minimum 100+ órám, kettőben már évek óta ezreseket számolok.
Az eredeti WoW most nem jó kezdésnek, majd mikor kijön a kieg és beindul az élet. Privát szervereken, ahol most volt/lesz content váltás még akár jó is lehet, ha szerver is olyan.
A Dota2 nekem nem fun. Elismerem, hogy komplex, de pont ezért nem tudom élvezni. Nem akarok annyi dologra figyelni mikor játszok. A LoL elé csak leülök és tolom, ha kihívásra vágynék RTS nézetben, akkor az SC2-t tolnám.
A Diablo 3 multi része meg számomra olyan semmilyen. Számomra inkább singleplayer játék, de annak nagyon jó.
Ui.: Ezek a személyes véleményeim.
Worlf of warcraftot mondom. Rengeteg barátom lett a játék miatt, komoly barátságok, akikkel évek óta tartjuk a kapcsolatot. Az angol nyelvtudásomat is sikerült általa felsőfokra fejlesztenem amellett, hogy jól szórakoztam. ( Persze még közel sem tökéletes, de azért többet tanultam a játék alatt, mint az iskolában :) )
Csak ajánlani tudom, mert tényleg kevés jó mmorpg létezik ahol ilyen sokan játszanak és jó a közösség. Abszolúte megéri kipróbálni, mert veszíteni nem veszíthetsz semmit :)
A többi játék is jó egyébként a felsoroltak közül, de ha a haverokkal party játékot kerestek, akkor a wow a legjobb mind közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!