League of Legends PENTAKILL?
Figyelt kérdés
A barátaim azt mondják, hogy "noob" vagyok mert még nincs pentakillem, PvP-ben pedig már rég 30 as vagyok. Ez tényleg olyan rossz? Nektek hányas szinten volt és kivel volt először?2016. máj. 5. 21:12
11/18 Krizs08 válasza:
s3 vége óta játszom, volt max. 10 pentám normálon, plat vagyok, nem a penta a lényeg :)
12/18 anonim válasza:
Summoners Riften csak kétszer volt pentakillem: Teemoval, és Malzaharral 30-as szinten.
ARAMban már többször is pentám.
13/18 anonim válasza:
Én mid laner vagyok, Annie main és az első pentám 15-16 fele volt. de nagyon retek volt az enemy arra emlékszem :D
14/18 anonim válasza:
Én is 30-as vagyok, de főleg olyanokkal játszok, akik jók, de nem könnyű velük pentázni. Más, ha egy katarinával pentázol, vagy éppen egy másik mágussal.
Eddig csak aramban volt: Illaoi, MF, Kennen
De nyugi, nem leszel ettől noob.
Bár én is szeretnék rendes pvp-ben végre egyet :D
15/18 A kérdező kommentje:
Én mondjuk nem is játszok azokkal a karikkal, amikkel mások egy meccsben többször is pentáznak. Pl:katarina, Illaoi, master yi....
Én általában Poppy val Gangplank el, és Zac el játszok nagyrészt, de ezekkel akármilyen feed ben is voltam egy négyszeresnél többre nem mentem.
2016. máj. 14. 16:38
16/18 anonim válasza:
Én már kb 4 hónapja 30-as vagyok és eddig még csak bot meccsen volt pentám XD
17/18 A kérdező kommentje:
Én 2015-ben is játszadoztam... De kb idén kezdtem el vele komolyan játszani. (év elején kb 5-6-os szintről kezdtem játszani)
2016. máj. 15. 08:14
18/18 anonim válasza:
Átlag napi 1 penta rankeden dia2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!