Varus pentakill?
Figyelt kérdés
Kedvenc ADC-m varus,de sehogy nem jön össze vele a penta.
Quadra vagy sok-sok triple.
Esetleg egy jó rúna összeállitást tudna valaki mondani?
2014. szept. 3. 15:59
1/11 anonim válasza:
És mit fogsz csinálni ha összejön a penta, vágsz alá dubstepet és felrakod youtubera? :D
2/11 A kérdező kommentje:
Nem videózom.
2014. szept. 3. 19:10
3/11 anonim válasza:
A pentához leginkább állati nagy mázli kell. Katarinával a legkönnyebb, vele nem is nagy dicsőség, de bárki mással még ha el is vagy feedelve mint az állat, akkor is nagyon nehéz. Játssz sokat, gyakorolj és reménykedj.
4/11 anonim válasza:
Inkább jó csapat kell hozzá, akik teamfightban harcolnak rendesen, de a killeket nem szedikbe, ha az ADC ott van, hanem neki adják.
5/11 anonim válasza:
Penta nem profiságon múlik :D
Nagyon nehéz és szerencse kell hozzá,jó nagy.
De,hogy válaszoljak,szerintem Master Yi-vel,Yasouval és Katarinával van rá a legnagyobb esély.Velük csináltam a legtöbb quadrát meg triple-t,penta egyszer sikerült Vayne-el :D Nem tudom,hogy de vele sikerült :D
6/11 anonim válasza:
Nekem Swainnel jött össze az egyetlen pentám. Ő a mainom, de abban a meccsben pont nem álltam valami jól, meg úgy az egész csapatom sem, vesztettünk is aztán. De a penta mégis becsúszott valahogy. Röhej XD
7/11 anonim válasza:
Nekem eddig Vayne-el, Dravennel és Udyrral sikeredett :))
8/11 anonim válasza:
most belehalsz, hogy a kedvenc hősöddel nem jön össze a penta ?
9/11 anonim válasza:
Nekem egyszer összejött Varussal egy penta. Ha quadra volt, penta is lesz, nem a rúnákon múlik.
Összehasonlításul egy ismerősömnek két pentája is volt Fiorával egy meccs alatt, mégis kikapott a csapat. (Nem kellett volna nyitott nexus mellett hülyéskedni.)
10/11 anonim válasza:
Nem jött eddig össze? Mióta játszol vele egyáltalán? Mert nekem Karma a main-em és nekem is csak fél év után jött össze vele az első penta. Addig is pentáztam, főleg MF-el és Luxal. De különben is, ha nem pentáztál még a main-eddel abban mi a gond? Az a fő, hogy szeress vele játszani és kész, majd egyszer biztos becsúszik egy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!