Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik éri meg...

Shady07 kérdése:

Szerintetek melyik éri meg jobban LoL-ba? (League of Legends)

Figyelt kérdés
Akali,Varus,Darius. Melyiket vegyem meg előszőr? még Zeden is gondolkodom.

2013. nov. 8. 15:21
 1/6 .::Neo::. válasza:
Hát az sok mindentől függ. Ha még kisebb szintű vagy akk sztem darius. De ha tudsz jól abilitisekkel játszani akkor akali nagyon erős de egy kicsit bonyi, de ha távolságharcossal inkább akk varus csak azzal az a bibi h kés a tankisága ezért meg kell tanulni hátul maradni és lüvüldözni, nem belerohanni a fightbe. Zed az egy fokkal bonyibb dariusnál de ha jól nyomod tök jó lehet. Bocsi ha nem túl sok mindent segítettem de próbáld besorolni magad. hanyas szintű/wines vagy? ja és mégegy: ha szereted a kecskelábú fénycsikkal lövöldöző embereket akk varus :D
2013. nov. 9. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Varus nagyon jó, de az előző kommentnek igaza van, nagyon gyenge a védelme. Az ultiját sajnos nagyon könnyen ki tudják védeni, de ha egyszer jókor, jó helyen betalál akkor nagyon ütős tud lenni. Szerintem Ő lehetne a 2. legjobb adc jinx után.( mert jinx-nek jobb a passive-ja)
2013. nov. 11. 18:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Háj. Sorry hogy nem írtam neked, de 24-es szintü vagyok, 70-80 win körül mozgok.... Varsut meguntam akalival nehéz kezdeni Dariust nem vettem meg... Nem tudok dönteni melyik 6300 vegyem meg mert mindegyikbe bele untam, az Aatrox az öngyilkos gépezet mint a zac,a syndra nem tetszik, fiorát meglehet unni.. tá szal nem tudom :) De köszi a segítséget.
2013. nov. 14. 19:35
 4/6 MetanHU ***** válasza:
sztem 4800-asból vegyél brandet jó burstje van vagy talon
2014. márc. 1. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
akali eléggé könnyű champ
2014. márc. 4. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Akali nagyon könnyű de ha az nem tetszik próbáld ki katarinát mert ő is késes csaj AP val de kicsit mások a spelljei meg azért az nem olyan bonyolult ezér használják akalit kevesebben
2014. ápr. 9. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!