Új ADC-t szeretnék venni LoL-ban, Lucian-t vagy Varust vegyem?
Figyelt kérdés
Ez a kettő között gondolkodtam, ti mit ajánlatok?2014. máj. 17. 15:20
1/2 anonim válasza:
Mindkettőnek megvannak az előnye és hátrányai. Varusal csak párszor játszottam, engem annyira nem fogott meg, de Luciant megvettem, amikor a megjelenése után lejjebb árazták, nekem nagyon bejön, szerintem az egyik legerősebb AD carry, jó statokat szokott nekem hozni :)
Mindkét karaktert gyakran használják komoly bajnokságokon, szóval mindkettő jó, de szerintem próbáld, ki és döntsd el, neked melyik fekszik jobban. Ha jól tudom, Varus most pont ingyenes.
2/2 anonim válasza:
Ez most eléggé függ a játékstílusodtól is.
Mindkettővel lehet szép statokat hozni, mindkettő tud igazán ütni. Talán azt mondanám, hogy Varusnak kicsit jobb a late gameje. Varust épp meg tudod próbálni, szerintem várd meg, amíg Lucian is ingyenes lesz, én így vakon nem venném megy egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!