Meddig lesz még MOBA őrület?!
szerintem már túlzás ami itt van. mindenhol már csak mobás videókat, képeket látok, twitchen is folyton ezek vannak a topon. ráadásul a játékosai száma egyre nő, de nem értelmesekkel, hanem vagy a 8 éves flame-elős s**gfejekkel, vagy a hamis "gamer" p***@kkal (lásd: egyre több pl cs*csös teemo, vagy ahri cosplay, és twitch ku**@k).
bocsánat hogy ennyire felhúzom magam ezen, de ennek mikor lesz már vége?!!! olyan sok olyan játék van amiben egy csodálatos, kidolgozott folyton bővülő világ van, vagy csak szimplán egy emlékezetes néhány órás gameplay, és mégis a mobák vannak mindenhol!
és tapasztalatból beszélek, mert egy ideig én is lol-oztam (rankedeztem is), és egyszerűen a lol-nak van a legmérgezőbb közössége, már ha ezt lehet annak nevezni! ráadásul visszagondolva a lol-os időkre, semmire nem emlékszek, csak arra hogy kb volt néhány pálya, sokszor felb@***@m az agyam az flamelős idi*tákon, és ennyi. de mondjuk ha meg visszagondolok, hogy milyen volt guild war2-zni, vagy fallout-ozni, minden tiszta világos, tényleg egy emlék/élmény volt. csak már nem hiszem el hogy minden a mobákról szól, és hogy már néhány éve folyton ilyen r*h@dt nagy divat az egész, mikor lesz ennek vége?? egyáltalán le fog csengeni ez az egész valaha?
Nem szeretem a focit mégse állok ki a domb tetejére ordítozni, hogy szarfoci.
Van aki szereti bár nem értem miért de ha nekik jó akkor nem fogok útálkozni mert jól érzik magukat. Mond csak bántott téged a lol? Felpofozott? Kihasznált? Ignoráld
tudom hogy bántott, mindössze idegesít hogy ez a mainstream mindehol szinte. most képzeld el hogy ha már a foci témánál vagyunk. tegyük fel minden más sportot imádsz, kivéve a focit. de valamiért csak a focit látod mindenhol és a többi sportról meg szinte semmit. na hát elárulom hogy rohadtidegesítő, de ezt kifejtettem a leírásban.
de a kérdésben nem véleményt kértem a lol-ról, vagy az én meglátásomról fikázást, hanem hogy mikor lehetséges hogy alábbhagy ez az idióta moba-b*ziság. eleinte semmi bajom nem volt vele, de most már tényleg túlzás és csak annyit szeretnék tudni, hogy mások szerint kb mikor lesz vége ennyi
Képzeld el barátom, hogy engem nem idegesít. Imádom a bokszot és azt nézem, de tele van foci reklámmal a sport csatorna. Mégse idegesít, talán csak maga a reklám de nem a foci. Baráti körömben néha feljön a foci téma de akkor 10 percig hallgatom őket és kész letudták ennyivel.
De a kérdésedre válaszolva, akkor lesz vége ha már nincs benne pénz. Csak mint a fociban.
Azért a sport világba a foci meg a játék világba a moba... Azért itt el lehetne gondolkodni az arányokon, a sportba van egy csomó más sport amiről leglaább annyit leeht hallani, mint a fociról, de egy játékvilágba max. a cod/bf tucat fps ről lehet és ennyi. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Egyébként valószínüleg még sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!