A League of Legends-ben minden hős jó dzsungelbe?
Figyelt kérdés
A játékban a kedvenc helyen a dzsungel és már minden dzsungeles hőst kipróbáltam. Szerintetek minden hős jó dzsungelbe? és ha igen/nem miért?
Ezeket a hősöket már kipróbáltam amik nem feltétlen dzsungelesek:
zed, veigar, sona, tristana, fizz.
És mindegyikkel ment.
2016. máj. 5. 15:42
1/9 anonim válasza:
A legtöbbel lehetséges, néhány kivétel(szerintem) pl. Janna, LebBlanc, Soraka
2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat egyet kifelejtettem:Soraka :D
2016. máj. 5. 15:54
3/9 anonim válasza:
Mindin olyan hős jó akinek van: aoe clear, sustain, mobility (els. gankek miatt). A meta egyébként is inkább irányadó, egy csomó esetben meg lehet kerülni.
5/9 anonim válasza:
Bármelyik karakterrel elmehetsz junglebe, csak nem feltétlenül jó ötlet.
Egy jobb junglernek van aoe támadása, amivel hamar lesebzi a mobokat, mozgékony a gankek miatt, nem árt ha főleg ad-ból üt, mert az elején a skillek lassan töltenek és sok manát esznek stb.
Ettől függetlenül toltam én már Janna jungle-t, az se rossz :D
Amik nekem bejöttek jungle-be: Rammus, Jarvan 4, Sejuani, Lee Sin, Jax, Fiora.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, a ment alatt azt értettem, hogy jók voltak a gankek, és jól takarítottam a dzsungelemet...
2016. máj. 6. 16:06
7/9 anonim válasza:
Ha megakarod kerülni a metát,akkor próbáld ki a Bard jungelt!...nem vicc,elég jó.Ap Bard midezni akartam,és ahogy azt eune-n szokás egy Yasuo belockolta az utolsó pillanatban..és senki se akart jungelbe menni.Rám került a sor..Earlyben "csak" stun-oltam,és inkább csak assistoltam...megvettem a kék dzsungeltárgyat kék berakással(Runic Echoes)..22-23.-ik percben 110passivval istenes dmg-el rendelkeztem..és mellé elég tankos voltam.Hálát adok annak az installockos Yasuonak,hogy ő hozott ilyen helyzetbe.
8/9 A kérdező kommentje:
Hm.... érdekes ötlet, most ingyenes úgyis! Kipróbálom! nagyon kösz :D
2016. máj. 6. 19:05
9/9 anonim válasza:
Figyelj, ha egy Soraka neked jónak érződött, akkor valszeg nem jungelezel eleget normális junglerekkel. Persze bármilyen hőst vihetsz bárhova, de egy Jungle Veigarnak annyi értelme van, mint egy full ad Singednek. Funoláshoz bármit kipróbálhatsz, de nehogy azt hidd, hogy ezek jó pickek. Az általad felsoroltak közül még egyedül a Fizz junglernek van értelme, esetleg Zed még elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!