LoL AP Rúnák Teemo-nak, Lux-nak?
Figyelt kérdés
Milyen ap rúnákat vegyek Teemonak és Luxnak? HA kérhetlek magyar névvel írd le a neveket, mert magyar a játékom, illetve kaptam egy olyan segítséget, hogy Lux-nak nagyon erős a MAgical Pen, viszont nem tudom, hogy az melyik akar lenni...2016. máj. 3. 13:37
1/11 anonim válasza:
Ha kezdő vagy rakj ki először egy alap ad-st és ap-st.
2/11 anonim válasza:
Kb 20k ip egybe, legalább is régen annyi volt.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok kezdő, már 30-as szintű vagyok, viszont eddig semmit nem foglalkoztam a rúnáimmal, megvettem az elsőt amit találtam és kész volt, most viszont szeretném őket 3-mas szintű rúnákra cserélni, átrendezni az egészet, az AD épp most lett kész, viszont ameddig nincs ap és supp rúnám, addig el sem merek kezdeni rankedezni
2016. máj. 3. 14:12
4/11 anonim válasza:
Hát ha 30ason nincs rúnád akkor mocsok kezdő vagy. :D MErt az egy alap dolog még normal gamere is. :D
5/11 A kérdező kommentje:
volt rúnám, csak én hülye, lvl 1-es és 2-es szintűeket vettem, még 20-as szint alatt és ezt szeretném úgyond kijavítani, mindenesetre valaki tudna válaszolni a kérdés(ek)re? :o :)
2016. máj. 3. 14:19
6/11 anonim válasza:
Magic Penetration az a varázstörés. Azokat használom én is Lux-nak.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Az Teemonak is viszi a gombáit rendesen ugye? :D
2016. máj. 3. 14:26
8/11 anonim válasza:
mana regen, ap, magic penetration amit érdemes kirakni, de néha egy kis armor se árt a mobok és az ellenfél ad-s emberei miatt.
Az alap ad+ap rúnaoldal kiépítése jó 25-30 ezer IPbe fog fájni, nekem régen pl 14 full rúnaoldalam volt és belement vagy 100 IP, szóval lehet vele szórakozni.
10/11 A kérdező kommentje:
köszi :)) de légyszi akkor írd le nekem a neveket magyarul is, mert mint írtam, magyar a játékom, így nem tudom melyik mi :'D
2016. máj. 3. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!