Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends - Riven?

League of Legends - Riven?

Figyelt kérdés
Valaki eltudná magyarázni, hogy működik ez a hős? Néztem egy rakás videót róla, tudok pár trükköt a képességeivel, de valahogy MIONDENKI szarrá ver topon. Egyszerűen nincs semmi amivel fent tudok maradni, nagyon papir és nemtud életet visszatölteni, torony alol nemigazán tudok farmolni, mivel a q.ja pushol ezért a leütött minionok mellettieket a torony 1 lövéssel kinyiyja, allin 6-os szint mire elérem vagy meghaltam már 3-szor mert szarrá kiteol az ellenfelem vagy nemfarmolok semmit és 1 fél item előnye van az ellenfelemnek. Valaki elmagyarázná mégis milyen taktikát kéne használni? o.O

2016. máj. 2. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

egy skill után kapsz egy erősített alap ütést, ezért 1 q, 1 basic, 1 q, 1 basic. Ha támadsz, akkor E-ve becsúszol, Q, 2 basic, 1vagy 2 q utána basic-ek.

Nem egy nagyon bonyolult karakter, vegyél neki egy tiamat-ot kezdésként és röhögve fogsz farmolni.

2016. máj. 2. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:

pedig eleg undorito egy hos

menekulni is konnyu vele, farmolni egyik legegyszerubb champ

valamit nagyon nem tudsz akkor :O

2016. máj. 2. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy ,ha nem érzed vele a játékot ,és akarsz egy másik hőst és kell rá az IP akkor visszatudod váltani :D (Már voltam így visszaváltottam , totál jó döntés volt)
2016. máj. 7. 19:19
 4/5 Krizs08 válasza:

ajánlom BoxBox tanító videóit. van rivennel kb. 100k mastery pontom szóval:

rúna: piros ad kék cd sárga armor nagy: cd

q-t rakom ki először kivéve teemo ellen (itt E), majd W ha jól állok, ha nem akkor E.

Vannak animáció "kilépesek" (animation cancel) ez a champ alapja. Pl. Q közben magad mögé kattintasz és gyorsan vissza a célpontra---> q és basic egyszerre. Van az E-R, instant ulti úgy hogy nem áll meg a champ (de erről inkább nézz videókat és ne magold be őket, mert helyzetfüggőek).

Amíg nincs lvl3-as q-d addig nem is érdemes azzal farmolni, kevés damage van, inkább lasthit és ha nem megy farm kárára akkor QQ auto Q auto W auto enemyre majd E menekülésre (azért QQ mert gapclose).

item: 1.nek black cleavert szoktam, majd cdr cipő, hydra, maw of malm, innentől helyzetfüggő, általában bt és lord dominik jön, de ha nem jött be az élet akkor defes itemek

2016. máj. 8. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, ment a zöld kéz! :)
2016. máj. 9. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!