Mennyibe kerulne eredeti world of warcraft jatekon jatszani?
Mennyi lenne a jatek osszesen a mostani meglevo osszes kieggel?
Mennyi lenne a havidij?
Melyik szerveren jatszik a legtobb magyar?
Melyik a legfelkapottabb akar kulfoldi tobbsegben levo jatekos?
Aki eredetizik es kommentel irja meg hogy hol. Koszonom!
Most valtanek eszkozt is. Mekkora gep kene hogy fusson rajta majd csak full grafikan?
100ezer ft koruli gamer gep elegendo?
Ha jol tudom nemkell nagy gep a wowhoz.
100e forint körül irodai gépet tudsz venni.Egy gamer pc-ben csak a vid.kártya 100k.El fog futni a 100e forintos gépen is a wow,de erős konpromisszumokat kell kötnöd majd a grafika terén.Ashran pl le is térdeltetné a vasat.
.
Az áraknak nem néztem utána sry.
Mennyi lenne a jatek osszesen a mostani meglevo osszes kieggel?
- Battlechest: 1500Ft + Warlords of draenor asszem 9 ezer forint.
Mennyi lenne a havidíj:
- Kártyáról fizetve havi 3500-4000 Ft. Ha gc-t veszel akkor két hónapra 8 ezer forint
Melyik szerveren játszik a léegtöbb Magyar:
- Arathor - Alli és horda oldalon is.
Legfelkapottabb külföldi szerver:
- Stormscale ( erős pvp miatt) Argent Dawn ( Role playing miatt.)
Eredetizek:
Bloodscalp, alli oldalon. Itt is vannak sokan Magyarok de a szerver már haldoklik. Csak azért nem megyek el innen, mert drága lenne a karakter transzfer. :)
En hogy neten utananeztem 10e ft volt a battlechest es tovabbi 9 a kovi kieg.
Netrol erdemes venni vagy esetleg mediamarkt?
A havidij az valtozo? Tobben irtak h 3500-4000 h dol el?
A 100e forintos alap gamer gepen laggolas mentesen futna a jatek full grafikan? (Most egy 3eves packardbell laptopon jatszok legminimalisabb grafikan jolenne latni minden kis porszemet:D)
Pve/Pvp beallitottsagu vagyok.
Eredetin mi a legkedveltebb kaszt es faj?
Ott nincs amit nerfelni kene?:D
Taurin a human faj es a pala kaszt ami nagyon kedvelt, s a magust nerfelhetnek jelenleg.
[link] - 3999 Az 576 boltban, nem kell ezért media marktba menni. A havidíj az változó, attól függ, hogy milyen módon fizeted, de 3500-4000 között ingadozik mindig.
Igen, futna minden laggmentesen. A wownak nincs olyan jó grafikája, nem véletlenül :) Azért ilyen, hogy többe is tudjanak játszani vele. Azt szokták mondani, hogy még egy kenéyrpirítón is elfut :) A laptopot sem játékra tervezték kifejezetten.
A legkedveltebb faj és kaszt változó, mivel minden patchben mindig más az erősebb. A legkedveltebb azt hiszem a paladin, de az most nem olyan erős, mint régen volt. A hunterek többen lettek, mert az erős buffot kapott és most pvp-re elég jó. A legerőseb viszont pvp-re legalábbis a deathknight. Ez már sok patch óta az egyik legerősebbek közt maradt. Healerverő cast. Kaphatna nerfet. :) Healernek a monk most az egyik legjobb, pve-re pedig warlockot szoktak nyomtani, de a pve-t nem igazán ismerem, szóval erről inkább nem nyilatkozom.
Abban a patchben amivel a tauri fut a mage undorítóan erős volt :) Eredetin a magek már elég gyengék. Castert nem is nagyon tud már megölni ( megint pvp-ben beszélek) szóval healerre már pl nem nagyon lehet ráküldeni és a cc-je sem olyan jó, mint régen. Most már csak support cast inkább. A pala pedig holynak jó a taurin. Eredetin most számomra hasznavehetetlen :D De ez mindig változik... Ezért van minden healerből egy nekem :D
"En hogy neten utananeztem 10e ft volt a battlechest es tovabbi 9 a kovi kieg."
Örülök, hogy olvasod a válaszokat. Amit linkeltem, ott 4k a battlechest és 6k a warlords.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!