Eredeti wow (? )
Hétfőn fogom megvenni a rendes wow-ot és érdekelne pár dolog, mivel eddig törtön játszottam és ott csak catáig volt bent a játék. Először is az érdekelne, hogy mennyire vannak teljesen magyar guildek és melyik szerveren játszik a legtöbb magyar és melyik frakcióban. Pve és pvp egyaránt érdekel. A többi konkrétan a játékról érdekelne: ez a raid finder mit takar pontosan, és a garrison vagy micsoda :D Valamint, hogy én catában végig huntereztem és itt is azt szeretnék kezdeni, mennyire játszható pve és pvp-ben egyaránt. ??????
Előre is köszi a válaszokat, valamint ha vkinek lenne kedve együtt elkezdeni annak is örülnék, nem vagyok teljesen kezdő de minden segítséget szivesen fogadok.
Magyarok? Azokat épp hogy kerülni kell. Bunkó népség.
Azt ajánlom, csakis PvP szerón játsz, mégis csak az az igazi WoW élmény, hogy meg tudod a másikat ölni.
Raid finder, ahogy a nevéből is adódik, olyan, mint a Dungeon finder, amivel már biztos találkoztál. Csak nem dungeon, hanem raid. 25 random ember. Az egész könnyített, gyengébb loot-tal. Őszintén, semmi élvezet nincs benne.
A Garrison a sajád bázisod az új területen, Draenoron. Vannak küldetések, alapanyagok kitermelése craftoláshoz, stb.
Többet sajnos nem tudok segíteni, mert a legutolsó kieg annyira szemétre sikeredett, hogy véget vetett a majd 10 évig tartó, de már évek óta hanyatló WoW pályafutásomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!