League of legends- Akali, Shaco Jungle?
Egy silver 2-es jungle main vagyok, és most gondolkoztam azon, hogy kimainelek elég keményre egy jungler assassint is. Amiken gondolkozok, az Akali vagy Shaco. Elég agresszív harcstílusom van, és konkrétan lvel 13-tól majdnem csk Junglet tolom, de most csinálok egy kis accot (lvel 20-as) itt EUNE-n, szóval lenne idő belejönni
Értékes váloszakat kérnék, ezeket zöld pacsival köszönöm meg mindein kedves válaszolónak
Akali jungle, hát, ez valami mostanában pro-k között elterjedt dolog? Én nem látok bele sokat, az biztos, hogy 6-os szintig gankjei nincsenek.
Shaconak nagyon jó gankjei vannak earlyben, idegesítő tud lenni, jó a counterjungle, ő nagyon jó aggresszív játékra, viszont csak és kizárólag arra. Ha nem csinálsz/nem tudsz csinálni semmi értelmeset earlyben, nem vállalod a kockázatokat, akkor kész, egy haszontalan semmi leszel. Aztán, lategameje kb nulla. Teamfightba semmit nem hoz. Lehet őt mainelni, de készülj fel, sokat leszel flamelve, kemény pofa kell hozzá. Nagyon sokan nem tudnak ellene játszani, de miután feljebb jutsz, meglátod, hogy okkal nincs ott minden második meccsben. De ha bejön a stílusa, megszereted és úgy érzed, hogy ez neked való, akkor sosem fogod megunni, azt garantálom.
Esetleg még gondolkozz el Lee-n, ő is egy megunhatatlan, tipikusan aggresszív earlygame jungler, csak egy jóval "stabilabb" pick Shacohoz képest. Esetleg még Wukong, akit simán játszhatsz teljesen AD-re építve, de ha a szituáció úgy kívánja, akkor tankként is megállja a helyét.
De ezek csak az én véleményeim, mint ex-diamond játékos.
Köszi a gyors választ!
Lee már megvan, és viszonylag jó vagyok vele. Akali azért tetszik, mert level 6 után viszont viszont olyan gankjei vannak q r e kombóval, hogy a kill majdnem garantált :-), a stustainje pedig a spell wamp miatt eléggé tetszik.
csak egy normális team kiszedi 1 sec alatt :D
amugy szerintem ami még nagyon jó az a Zed jungle
akali egy rakat fos akárhova megy. :D
shaco simán lecarryz egy meccset, gusztustalan módon tud gankolni, és simán 1shotol egy adc-t onanntól meg szophatják a teamfightot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!