League of legends csak én szoktam így?
Figyelt kérdés
Minden gameplayben elsőnek egy képességet fullra felfeljesztenek utána a másodikat végül a harmadikat.Én meg mindegyiket sorjába előbb az elsőt utána a másodikat azután harmadikat végül újra az elsőt.Szokta más is így csinálni vagy csak én?2016. márc. 19. 13:16
1/5 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat lécci.
2016. márc. 19. 13:23
4/5 íazazazazaza válasza:
Karakter függő hogy mit fejlesztesz neki, milyen sorrendben és milyen prioritással.
De nyílván mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik, ne fejleszd bizonyos sorendben egy karakter képességeit csak azért mert valaki azt mondta h úgy jó!
Ki kell tapasztalni, majd te rájössz mi a jó neked mi nem, ez függ játékstílustól is.
Nézzünk egy Yasou-t példának:
Én ebben a sorrendben szoktam maxolni:
Elsőnek teszek e-re majd q-ra 1-1, w-re van hogy nem is teszek early game-ben (ez enemy függő) ezután pedig E-t kimaxolom majd pedig a q-t.
Én így használo,m de van aki máshogy, van olyan aki mondjuk pont q-t maxolna, mert e-t alig használja.
Üdv, :D
5/5 anonim válasza:
Annak semmi értelme, ha egyik képességet sem maxolod,hanem egyszerre halad az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!