Srácok mi lett a Gates of Andaronnal?
Én nemrég kezdtem újra és rádöbbentem hogy ez az új frissítés nagyon gagyi... De van megoldás!!! Van egy classic 4story nevű szerver amiben a régi, sokkal élvezhetőbb verzió van és méghozzá magyar szerver is. Elkezdtem játszani aztán rádöbbentem hogy szerintem én vagyok egyedül a szerveren és így nagyon unalmas. Miért nem játszik senki se? Olyan jó játék tiszta wow vagyis hasonló és tökre lehet élvezni. Ezzel nem a szervert akarom reklámozni de újra kéne éleszteni ezt az egész játékot (a régi verziót) valakinek nincs kedve játszani?
Ha igen itt a link a szerverhez: [link]
Tényleg megéri ;)
Itt van ingyen a Guild Wars 2, Wildstar, Star Wars the Old Republic, Neverwinter, RIFT, TERA, Starforge.
Indokold meg, hogy a fentiek helyett miért játszanék egy vérgagyi WoW-klónnal, ami már akkor is ciki volt, amikor megjelent.
1. a nosztalgia elég okot adhat mindenre. :)
2. Én igazából egy 1100+ feliratkozós YT csatornával rendelkezem, jó hogy mutattad ezt, szerintem csinálok egy gameplayt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!