Sracok (lanyok) mi a velemenyetek a guildwars2-rol megeri e a penzet es gogy konkretan mire epit fokepp a gw mint pl a wow gearelodesre ez mire?
Szerintem megéri, nincs havidíj, egyszer megveszed a játékot és játszatsz is. Ráadásul valamikor elég olcsón árulták, annyiért simán megérte. (Most nemtudom mennyi az ára). Plusz konkrétan bármit megvehetsz a játékban játékbeli pénzért, ami szerintem elég nagy pozitívum.
Részletes leírással nem tudok szolgálni, de nézz körül a többi kérdésnél, biztos vannak vélemények, leírások:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=guild+wars+2..
A Guild Wars 2-ben nem igazán van "gearelődés". Lehet grindelni az egzotikus és legendás fegyverekért/páncélokért, de a legerősebb legendás cuccnak is max. 5%-al magasabbak a számértékei, mint azoknak, amiket kalandozásért kaphatsz vagy árustól vehetsz. A GW2-ben tulajdonképpen csak skinekért zajlik a grind, ami pl. engem, akit hidegen hagy a karaktere kinézete, cseppet sem érdekel.
Az árát mindenképpen megéri, ha pár hónap alatt felderíted 100%-ra az egész világot, már akkor is megérte, mert gyönyőrű és érdekes helyszínek és események vannak benne. De ha te is olyan játékos vagy, mint én, aki szereti a karakterét egyre jobban erősíteni, akkor ez nem a te játékod. Ha viszont beéred azzal, hogy látványos (bár számértékeiket tekintve tök egyforma) felszerelésekbe öltözteted a karaktereidet, akkor nagyon jól fogsz szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!