Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Guild...

Mi a véleményetek a Guild Wars 2-ről?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kinek, hogy tetszik a játék? Gondoltam, hogy megvegyem, de vajon megéri az árát? Nektek mik a tapasztalataitok róla?

2015. ápr. 26. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
jo jatek, sok jo otlettel de csak a pve reszet 2-3 honap alatt ki lehet vinni, a pvp sem biztos hogy sokaig lekot, bar ezt embere vallogatja.
2015. ápr. 26. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Kevés tartalom, combat nem tetszik, roppant gyenge sztori.
2015. ápr. 26. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:

PRO:

Gyönyörű világ

Rengeteg játékos

Dinamikus események

Igenis jó harcrendszer. :-)

KONTRA:

Kevés szóló tartalom

Nulla történet (és ez a jövőben sem fog változni)

Gyenge csapatos játékmódok

A felszerelések csak külsőségekben különböznek egymástól.

Szerintem nagyon megéri az árát, még akkor is, ha csak a szóló történetet játszod végig, és felderíted 100%-ra a világot.

2015. ápr. 26. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát mint látszik ízlések és pofonok. Én azért úgy elvagyok vele lassan három éve. Szerintem abszolút megéri az árát, ráadásul nemsokára jön a kiegészítő, szóval rengeteget akciózzák.

Nekem tetszik a története is és szerintem a jövőben is fog. Ha a kieg hozza a LS2 szintjét, akkor senkinek nem lesz oka sírni. Számomra mondjuk az is abszolút pozitívum, hogy nem kell kéthavonta kidobálni a teljes felszerelést. Aki meg mégis vágyik ilyen téren egy kis kihívásra annak ott az ascended armor, amit azért nem egyszerű összerakni.

2015. ápr. 29. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!