Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire éri meg beruházni a...

Mennyire éri meg beruházni a Guild Wars 2-re?

Figyelt kérdés
Aki játszik, vagy csak meg van a véleménye, az mit gondol arról, hogy kb. 2 év elteltével megéri-e megvenni a játékot? Játszanak még vele sokan? Mennyi szórakozást tud még nyújtani? Tudom hogy régen nagy hírneve volt és remek játék, de csak most határoztuk el pár haverral hogy elkezdenénk és érdekelne azoknak a véleménye, akik erről tudnak, játszanak vele. Megállja a helyét pl. a WoW mellett? Előre is köszi.

2015. márc. 14. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Rengetegen játszanak vele, de a PvE tartalmat pár hónap alatt ki lehet pörgetni 100%-ra. Onnantól nincsenek újabb küldetések, erősebb felszerelések, viszont fegyver és páncél skineket ezerszámra lehet gyűjtögetni.
2015. márc. 14. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

gw2 akkor jó, ha szeretsz mások ellen is harcolni.

Én anno megvettem megjelenéskor, 3 hónapig játszottam vele azóta alig játszom, mivel van (volt akkor) 2 maxos karim, pvp meg annyira nem érdekelt.

De nem bántam meg, nagyon szép és élvezetes a játék. Ha meg szeretnéd venni, mindenképpen kulcsos oldalról vegyél kulcsiot, van hogy 50%-ot spórolsz vele.

2015. márc. 14. 12:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2015. márc. 14. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha még esedékes én csak ajánlani tudom. Megjelenés óta tolom, de talán most lehet rá azt mondani, hogy kész van. Ráadásul nem sokára jön az első kiegje (Heart of Thorns), ami így első ránézésre eléggé epic lesz. Remélem másodikra is. =D
2015. márc. 26. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!