Mivel én utoljára a kétezres évek elején hallottam róla, igen számomra elég elavult.
2015. júl. 15. 17:15
2/6 anonim válasza:
OMFG... 17 éves vagyok, és énis utoljára alsóban játszottam Yu-Gi-Oh-val !!!
Minden szünetben azt nyomattuk az iskolába !!! :D
Most meg mindegyik alsós gyerek a buta telefonján szórakázik !!!
21. század :/
2015. júl. 15. 17:35
3/6 anonim válasza:
Heló!
Nem elavult, csak nics a köztudatban. Európában az adott szubkultúrához "taratozó" emberk ismerik, vagy játszák - kártyajákék rajongók, animések... Ne melavult, csak a lakossághoz mérten kevesen foglalkoznak vele, ismerik. A legtöbben nem is tudják, hogy komoly versenyek mennek, csak a TV sorozatra emlékeznek, vagy esetleg vettek, kaptak kártyát, amikro Magyarországon nagyon futott egy ideig.
2015. júl. 15. 17:35
4/6 anonim válasza:
Nem elavult, csak felénk szeretik az ilyesmit "dedós dolognak" tartani.
2015. júl. 15. 22:55
5/6 anonim válasza:
Elavultnak nem mondanám, inkább túl egyszerűnek. De a Hearthstone is kő primitív, mégis milyen népszerű.
2015. júl. 16. 00:27
6/6 anonim válasza:
10 evvel ezelott minden gyerek Yu-Gi-Oh-t nezett, kartyakat gyujtott, jatszott a szamitogepes jatekokon. Lenyegeben egy generacio gyerekkoranak egy reszet jelenti a Pokemon, Beyblade, Dragon Ball mellett. (par klasszikus mellett ez a 4 meghatarozo sorozat jut hirtelen eszembe). Legtobben nem is tudjak, hogy meg mindig fut a yu-gi-oh es ugy emlekeznek ra, hogy ez csak gyerekeknek szolo mese, tehat ha te még mindig nezed, akkor csak gyerek lehetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!