Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy szerezzem vissza a...

Hogy szerezzem vissza a socail club accountom?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem a jelszavamat a social clubét, és elfelejtettem hogy melyik email cimem ami a social clubhoztartozik, csak a felhasználó nevemet tudom, és van rajta egy gta 5 :/

2016. márc. 16. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Mégis hány email címed van? Száz? Egyszerűen nem tudom felfogni, miért kell minden sz**ra új fiókot nyitni. Amióta publikus lett a Gmail, ugyanazt az egy e-mail címet használom mindenre. Na, mindegy...

Ha tudod a felhasználónevedet, a Social Clubba való bejelentkezésnél kattints a "Forgot your password?"-ra, és elküldenek neked egy újat az eredetileg használt emailedre. Ha annak a nevét/jelszavát is elfelejtetted, akkor meg vagy lőve, mert másik címre nem fogják kiküldeni a jelszót (az account védelme miatt, nehogy egy idegen ellophassa).

2016. márc. 16. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
csak az abaj hogy nem tudom melyik emailhez tartozik a social club :( nem tudom van egy állandó emailem nem tudom hogy miért más emailre raktam :/
2016. márc. 16. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
#2: Ha véges számú e-mail fiókod van, jelszókérés után végignézed az összeset, hogy melyikbe érkezett meg a Rockstar Games új jelszavas levele. Amelyikbe megjött, azt használtad a regisztrációhoz, és kész. Ez nem túl bonyolult...
2016. márc. 16. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:
2 emailem van és egyikbe se érkezett :/ olyan email cimre csinálhattam amire nem emlékszem, és nem tudom a jelszavát se
2016. márc. 17. 16:36
 5/5 A kérdező kommentje:
egy másik socailclub felhasználónkeresztül nem tudom megnézni hogy melyik emailcimheztartzikaz igazi social felhasználóm?
2016. márc. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!