A devil may cry 5 (dmc) tényleg olyan könnyű mint amilyennek mondják? Vagy csak nekem nem lenne szabad vele játszanom?
Figyelt kérdés
őszintén én még egy devil may cry játékkal sem játszottam. alapból inkább shooterekes vagyok mentségemre legyen. viszont fent volt xboxon a demo-ja gondoltam kipróbálom. najó tudom elég béna vagyok, meg én alapból nem szeretem ha csomó kombó van, mert szerintem teljesen fölösleges. na itt pedig abból bőven van!! az ugrálós részeket meg folyton elcsesztem. na de visszatérve a harcrészekre, szerintem kifejezetten zavaró, és megnehezíti valamennyire a játékot hogy annyi kombó van, és persze mindegyik ellenséghez másikat kell használni, vagy odahúzni magunkat hozzá a lánccal, vagy őt elhúzni, na meg a kaszához is van ezer és folytathatnám. ha jól emlékszek még talán meg is haltam közben. tom sajnos ez elég gáz, főleg mert ugye mindenki azt mondja hogy milyen könnyű. csak nekem okoz problémát? komolyan csak engem zavar ez a csomó kombó ami miatt csak össze vissza kell nyomogatni a gombokat?2016. márc. 12. 00:24
2/3 anonim válasza:
Mivel a kombózásról szól az egész játék, valószínűleg nem neked való. Aki azt mondta rá, hogy könnyű, valószínűleg a bővített kiadás legkönnyebb fokozatán játszik, mert én a sorozat veteránjaként is vért izzadtam a nehezebb fokozatokon.
3/3 A kérdező kommentje:
értem köszi szépen a válaszokat:)
2016. márc. 12. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!