Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a FIFA-16...

Mi a véleményetek a FIFA-16 FUT játékról? Kinek, hogy tetszik ez az agresszív, becsúszós, lökdösődős, folyton szabálytalan játékmenet?

Figyelt kérdés
FIFA FUT

2016. márc. 3. 22:12
 1/3 anonim válasza:
Nekem tetszik, csak kár, hogy packokat feleslegesen nyit az ember, sosincs benne semmilyen sztár játékos. Én is ilyen agresszív módon játszom, ezzel a játékstílussal nyertem meg az első osztályt is FUTban egy gyengébb csapattal.
2016. márc. 4. 11:39
 2/3 A kérdező kommentje:
"Gratulálok" !
2016. márc. 4. 21:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel ezt a kérdést mert a fiam és én is játszunk ezzel a játékkal.(13 éves) Teljesen ki kel magából amikor játszik agresszív lesz csapkod még káromkodna is ha hagynám. Le tiltani nem akarom róla csak próbálom csökkenteni a játék idejét ha káromkodik. Szóval nem értem miért kellet ezt a kemény vonalú játékot bele rakni. Ahelyett,hogy szép cseleket csinálna,átlövéseket,lestaktikát, szép passzokat csak nyomja a joyt majd el törik, csúszik, ütközik, karmol,harap. Mindazonáltal a labdarúgás szabályaival is ellentétes.
2016. márc. 5. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!