Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Terraria játékmenet segítség?

Terraria játékmenet segítség?

Figyelt kérdés
Mi lenne a játék menete,vagy úgymond feladatai?Lejutottam a pokolba,vannak ládák amiket nem birok kinyitni.Megöltem már az Eye oc Cthulu-t meg az Eater of Worlds-öt,de innen tovább nem tudom mit és hogyan kéne
2016. jan. 12. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem érkezik válasz holnap leírom bővebben. Most nincs időm, de ha lesz. Írok.
2016. jan. 12. 23:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Na itt lennék...

Szóval corruptionos világod van ahogy olvastam. Mindkét boss-tól kaptál egy lila ércet, ez a demonite. Az Eater of Worlds mást is dobott, ez meg a shadow scale. Ahhoz, hogy kardot, bárdot stb..-t készíts belőle, elég önmagában az érc, de a páncél és a csákány elkészítéséhez, kell a shadow scale is. A legfontosabb a csákány lesz, mert ezzel kiszedheted a hellstone ércet, mely a molten felszerelés alapanyaga. (Ezt a pokolban találod). Én három kariból csak egynek készítettem el a páncélt, a többi világomban mentem rögtön a moltenre. Az, hogy te el akarod-e, a te döntésed lesz. Egy demonite fegyvert azért elkészítenék, azzal nem veszítesz semmit. Érdemes egyébként többször megölni ezeket a bossokat.

Nem tudom megölted-e a mellék-bosokat. (queen bee a jungel alatti kaptárokban stb...) de ezeket bármikor megölheted. A kövi boss a Skeletron lesz, amit a dungeon előtt éjszaka idézhetsz meg, azzal, hogy beszélsz az öregemberrel. A skeletronnal kezdőként viszont csak molten páncélban ajánlott kikezdeni. Ha az megvan, jöhet a wall of flesh.

Itt egyébként sok mindent megtalálsz:

[link]

ha pedig kérdésed van írj.

2016. jan. 13. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!