Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van még értelme régebi játékok...

Van még értelme régebi játékokról csinálni gameplayt?

Figyelt kérdés
én most a far cry 3 ra gondoltam

2016. febr. 27. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Van. Miért ne lenne? Ne számíts fél milliós nézettségre, de arról kell videót csinálni amit szeretsz, nem arról amit sokan néznek.
2016. febr. 27. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Ha azért csinálod, mert élvezed. A nézettséget viszont ne nézd, mert jó ideig nem lesz sok. Talán megnézik majd 10-en a videóidat, de ha te élvezed elkészíteni azokat, akkor ez egy hobbinak megteszi. Nem leszel híres youtube-os komoly felszerelések, és sok tapasztalat nélkül, erre ne is számíts. Ha megkérdezed bármelyik nagy videóst, senki sem úgy kezdte, hogy a csúcsra akartak törni, és mégis ott vannak több tízezres, vagy százezres feliratkozótáborral.
2016. febr. 27. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs. Ráadásul tök egyértelművé teszi, hogy videózni akarsz, de még normális géped sincs hozzá.
2016. febr. 27. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Megteheted de am ezt csinálja ma már kb minden 2. YT-s.

Mindenesetre pénzt azt ne remélj belőle. Többen is mondták h ma már gameplayel befutni esélyeteken.

2016. febr. 28. 00:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikor kiadták a far cry primal-t én már rég előrendeltem és előző nap letöltöttem a ps4-re. éjfélkor jelent meg, én 00:01-kor már játszottam. De nem láttam értelmét hogy feltöltsek gameplay-t bárhova is, mert úgyis már 1000 meg 1000 nagy gameplay-es van, akiknek nézik a videóit, az enyém nem sokat érne nézettség terén, meg nem is érdekel mert én a játékélményért játszok, amit meg is kaptam. Sokan videóznak de csak kevesen érhetnek el bármit is, mert ahhoz is tehetség kell. Az nem elég, hogy játszol, valamivel fel is kell dobni hogy érdekes legyen, de ne erőltetett, meg ne gagyi recsegős mikrofonba kommentálj meg tudj szerkeszteni stb.
2017. jún. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!